Events, Επαγγελματίες Θεσσαλίας, Μαλλιά

Η 1η σχολή μετεκπαίδευσης κομμωτών στη Θεσσαλία είναι γεγονός – «ID» Ioanna Doukaki στη Λάρισα

Η πρώτη σχολή μετεκπαίδευσης κομμωτών «ID» Ioanna Doukaki σε συνεργασία με την γνωστή Λαρισαία hair colorist Πόλυ Μαουσίδου είναι γεγονός και είναι στη Λάρισα. Πρόκειται για τη μοναδική σχολή στη Θεσσαλία η οποία εξειδικεύεται στη μετεκπαίδευση ατόμων που ασχολούνται με τον χώρο της κομμωτικής και παράλληλα η μοναδική σχολή στην Ελλάδα που δίνει την δυνατότητα απόκτησης «Higher Diploma» από το Βρετανικό κολέγιο Bristol College επιπέδου 4 και 5.

Φιλοσοφία της σχολής είναι η εκπαίδευση του “τεχνικού κομμωτή τέχνης” σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, δίνοντας του γνώσεις όχι μόνο στην κομμωτική αλλά και σε άλλους συναφείς τομείς, ολοκληρώνοντας την κομμωτική του σκέψη και τον επαγγελματισμό του.

Εγγυάται ότι οι σπουδαστές θα κάνουν τη διαφορά στην αγορά εργασίας, καθιστώντας τους θεωρητικά και τεχνικά ολοκληρωμένους. 

Βασική εκπαίδευση:

  • ΑΥΣΤΗΡΑ ολιγομελή τμήματα για ελεγχόμενη και ποιοτική εκπαίδευση.
  • Η επιλογή μαθητών θα πραγματοποιείται μέσα από μια σειρά προκαθορισμένων συνεντεύξεων του ενδιαφερόμενου με εκπαιδευτές της “ID”.
  • Σε 2 εκπαιδευτικά έτη των 8 μηνών το καθένα και επιπλέον 6 μήνες πρακτική άσκηση σε κομμωτήριο και είσαι έτοιμος να πάρεις την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος “Τεχνικού κομμωτικής τέχνης” από τον ΕΟΠΠΕΠ.
  • Πρόσθετες παροχές που εμπλουτίζουν την προκαθορισμένη ύλη της κομμωτικής από συναφείς κλάδους διευρύνοντας το γνωστικό πεδίο.
  • Ενεργή συμμετοχή σε δραστηριότητες της σχολής, όπως φωτογραφήσεις, επιδείξεις κλπ.
  • Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε εταιρείες συναφείς με την κομμωτική, όπως στην παραγωγή καλλυντικών προϊόντων.
  • Διαπιστωμένα ο πιο συμφέρων συνδυασμός τιμής και προσφερόμενης εκπαίδευσης.

Ποιους αφορά και τι προσφέρει: η σχολή αφορά τόσο επαγγελματίες κομμωτές όσο και αποφοίτους της βασικής εκπαίδευσης στην κομμωτική. Τα προγράμματα  διακρίνονται σε 3 επίπεδα δυσκολίας και η εκπαίδευση προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από τα εγκαίνια της σχολής:

Για περισσότερες πληροφορίες: ID Λάρισα, Φαρσάλων 104. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980016564 – 6945852838

 

Πηγή: larisanew.gr