Νύχια

Eugenios Eroshenko: Ο nail educator στην εταιρεία Alezori σε μια αποκλειστική συνέντευξη

Eugenios Eroshenko

 

Nail Educator στην εταιρεία Alezori Professional Products

Ο ταλαντούχος nail educator Eugenios μας δίνει μια πολύ όμορφη συνέντευξη για να τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα καθώς επίσης μας αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες τάσεις στα τεχνητά νύχια για το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2020-2021. Ας τον γνωρίσουμε λοιπόν…

1.Πες μας λίγα λόγια για τον εαυτό σου για να σε γνωρίσουμε καλύτερα.

Είμαι 22 χρονών και ξεκίνησα πριν 4 χρόνια να ασχολούμαι με τα νύχια. Προσπάθησα πάρα πολύ για να έχω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Και όταν μου λένε κάποιοι δεν μπορώ , δεν υπάρχει η λέξη δεν μπορώ, υπάρχει η λέξη δεν θέλω. Και από τότε που ξεκίνησα πλέον μπορείτε να δείτε τι έχω καταφέρει και το αποτέλεσμα της προσπάθειας μου.

2.Ξεκίνησε ξαφνικά αυτή η αγάπη σου για τα νύχια ή υπήρχε από πάντα αυτό το πάθος;

Ποτέ δεν ήξερα αν θα το αγαπήσω ή όχι. Πρώτα δοκιμάζεις και μετά αν σου βγαίνει από μέσα σου και το αγαπάς το συνεχίζεις. Εγώ στην αρχή δεν κατάλαβα ότι αγαπάω αυτό που κάνω. Εγώ το κατάλαβα αυτό όταν ξεκίνησα να φτιάχνω τεχνητά νύχια. Γιατί για εμένα  το ημιμόνιμο δεν είναι κάτι δύσκολο, καθαρίζεις , βάφεις και τέλος. Τα τεχνητά νύχια είναι δουλειά με τον εγκέφαλο σου , αν βάλω την φόρμα πάνω ή κάτω , πόσο υλικό χρειάζεται.

3.Σπούδασες κάπου ή είσαι αυτοδίδακτος;

Μόνος σου δεν μπορείς να μάθεις τα πάντα δωρεάν online π.χ. από το youtube. Δωρεάν δεν σου δείχνει κανείς το 100%. Σου δείχνει το 10% και το υπόλοιπο 90% θα λάβεις την εκπαίδευση σου από σεμινάρια. Εγώ έλαβα τις γνώσεις μου από  έναν πολύ καλό εκπαιδευτή, τον Sergey Lavrukhin ,  από τη Μόσχα. Είναι παγκόσμια γνωστός και για εμένα είναι από τους καλύτερους εκπαιδευτές.

4.Μίλησε μας για τη συνεργασία σου με την εταιρεία Alezori.

Αυτό το διάστημα συνεργάζομαι με την εταιρεία Alezori  και κάνω εκπαίδευση στα σεμινάρια που διοργανώνουμε και προσπαθούμε να ανεβάσουμε το επίπεδο ειδικά στην Ελλάδα. Κάνουμε διοργάνωση σεμιναρίων σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας , από τις πιο μεγάλες στις πιο μικρές. Στο παρελθόν δεν είχα κάποια άλλη συνεργασία με εταιρείες . Για εμένα είναι σημαντικό να είναι οι υπηρεσίες και τα προϊόντα τους και ποιοτικά πολύ καλά αλλά και ο τρόπος που μιλάνε, πως συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι. Τα προϊόντα Alezori για εμένα είναι από τα καλύτερα. Παίζουν μεγάλο ρόλο οι καλές σχέσεις που έχουμε μεταξύ μας. Κάθε συνεργασία θέλω να την νιώθω σαν οικογένεια. Είμαι ευχαριστημένος με τη συνεργασία μας. Δεν έχει νόημα αν είσαι δυσαρεστημένος να συνεχίζεις μια συνεργασία και να κάνεις τόσα πολλά πράγματα.

5.Μοιράσου μαζί μας τις νέες τάσεις στα τεχνητά νύχια για το Χειμώνα

Η επικρατέστερη τάση στην επόμενη σεζόν για τα τεχνητά νύχια είναι το αμυγδαλωτό σχήμα. Στη μόδα βγήκε πάλι το  λευκό γαλλικό κλασσικό αλλά χτιστό . Γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε χτιστό γαλλικό με ζωγραφιστό.  Εγώ αγαπάω τα χτιστά γαλλικά γιατί φαίνεται πιο πλούσιο το αποτέλεσμα. Όσον αφορά το χρώμα , θα κυριαρχήσει το σκούρο μπλε, το  μουσταρδί  καθώς και οι nude αποχρώσεις.

6.Τι συμβουλές θα ήθελες να δώσεις για να έχουμε πάντα περιποιημένα άκρα;

Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η συντήρηση του μανικιούρ. Η πελάτισσα καλό θα είναι να έρχεται σε διάστημα 2-3 εβδομάδων για συντήρηση. Όσο πιο μακριά είναι τα νύχια τόσο πιο συχνά πρέπει να γίνεται η συντήρηση.  Δεν είναι σωστό να κρατάμε το μανικιούρ 2 μήνες και να λέμε είναι τέλεια.  Επίσης, δεν  πρέπει να αφαιρούμε μόνοι μας το χτιστό νύχι γιατί το αποδυναμώνουμε . Οι πελάτισσες είναι σημαντικό να στρέφονται στους ειδικούς και σε τεχνίτριες που ξέρουν τη δουλειά τους και τι να κάνουν.

Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε και για τις υπέροχες συμβουλές όσον αφορά την περιποίηση των άκρων μας!

 

Βρείτε τον Eugenio στο facebook εδώ και στο instagram εδώ

Ανακαλύψτε περισσότερα για την εταιρεία Alezori εδώ