Μακιγιάζ, Ομορφιά, Προϊόντα

Τα πάντα για το βαλιτσάκι του επαγγελματία και όχι μόνο

Η εταιρία Pro Makeup Kit, με παρουσία στο χώρο του μακιγιάζ από το 2010, αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και Κύπρο τις εταιρίες επαγγελματικών προϊόντων μακιγιάζ Paris Berlin (Γαλλίας) και Graftobian Makeup Cο (Αμερικής), καθώς επίσης τα πινέλα μακιγιάζ  της εταιρίας Royal &Langnickel (Αμερικής).

Είναι πλέον θέμα ημερών να ενεργοποιηθεί και η ηλεκτρονική μας πλατφόρμα για πωλήσεις λιανικής άλλα και παραγγελίες εταιρικών πελατών. Θα μας βρείτε στο www.promakeupkit.gr . Τα πάντα για το βαλιτσάκι του επαγγελματία αλλά και όλων των απαιτητικών πελατών λιανικής.

 

Εμείς διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τα δικά μας αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς από της εταιρίας Pro Makeup Kit

 

 

Το LE MINI FLUIDE είναι ένα αδιάβροχο υγρό makeup της Paris Berlin για το πρόσωπο και το σώμα, για κάλυψη που διαρκεί κάτω από δύσκολες συνθήκες. Παρέχει κάλυψη και αφήνει μια φυσική όψη, βελούδινο ματ φινίρισμα για όλη την ημέρα. Ιδανικό για νυφικό μακιγιάζ.

 

Τα High Definition Makeup της  Graftobian Makeup Co είναι ιδανικά για λήψεις HD τηλεόρασης, φωτογραφίες με δυνατά φλας, με ματ φόρμουλα, χωρίς να αφήνει ανακλάσεις και γυαλάδες. Νούμερο ένα επιλογή στην Αμερική μεταξύ των επαγγελματιών ψιμηθιολόγων.

 

 

Σειρά Revolution επαγγελματικών πινέλων της Royal Brush. Ινες από συνθετικό Natrafil® που μιμούνται την απόδοση φυσικής τρίχας. Απόδοση στο μέγιστο, χωρίς να αφήνουν ίνες στο πέρασμά τους, με μεγάλη αντοχή στο χρόνο.