Μακιγιάζ

Το απόλυτο Cruelty Free μακιγιάζ με προϊόντα της Wet n Wild

Πολλοί υποστηρίζουν πως για ένα ολοκληρωμένο και σικάτο μακιγιάζ που με διάρκεια όλη μέρα απαιτούνται πολλά και ακριβά προϊόντα. Η εταιρεία Wet n Wild πάει κόντρα σε αυτό τον κανόνα με τα μοναδικά, ποιοτικά και πάνω απ’ όλα οικονομικά προϊόντα που λανσάρει στην ελληνική αγορά.  Δες κι εσύ πως θα πετύχεις το απόλυτο φρέσκο μακιγιάζ με λίγα μόλις ευρώ:

ΒΗΜΑ 1

Ξεκινάμε με το  Photo Focus Foundation που χαρίζει αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που διαρκεί. Είναι ειδικά κατασκευασμένο με ματ σύμπλεγμα διάχυσης φωτός για να δώσει στην επιδερμίδα σας εφέ χωρίς φίλτρο. Εάν έχετε ανάγκη για μεγαλύτερη κάλυψη συνδυάστε το με το Photo Focus Color Corrector.

Δείτε το προϊόν – – ΕΔΩ

ΒΗΜΑ 2

Ένα μόλις κραγιόν της συγκεκριμένης σειράς αρκεί για να δώσει στο πρόσωπο μας την εικόνα της  υγείας και της φρεσκάδας. Η φόρμουλα του περιέχει Βιταμίνη Α & Ε και αλόη για χείλη απαλά σαν μετάξι. Έξτρα εμπλουτισμένο με έλαιο macademia το οποίο περιέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθάει στη ενυδάτωση κάνοντας τα χείλη μαλακά χωρίς να χάνουν την ελαστικότητα τους.  Για καλύτερα αποτελέσματα επιλέξτε και το κατάλληλο μολύβι στην απόχρωση που επιθυμείτε.

Δείτε το προϊόν – – ΕΔΩ

ΒΗΜΑ 3

Τέλος τονίζουμε τα μάτια μας με τη νέα Lash Renegade μάσκαρα η οποία υπόσχεται να σπάσει τους κανόνες και πάει κόντρα στις άχαρες και άτονες βλεφαρίδες. Με βουρτσάκι τελευταίας γενιάς που “αγκαλιάζει” ακόμη και τις πιο μικρές βλεφαρίδες και μια υπέροχη φόρμουλα που δίνει όγκο, καμπύλη, μήκος και ένταση, η επανάσταση δεν ήταν ποτέ τόσο υπέροχη.

Δείτε το προϊόν – – ΕΔΩ

Και είσαι έτοιμη για τη δουλειά, το μεσημεριανό φαγητό με συναδέλφους ακόμη και για τον απογευματινό σου καφέ!!!

ΒΗΜΑ 4

Χωρίς να ξεβαφτείς από το πρωί πρόσθεσε μια ιριδίζουσα σκιά ματιών και δώστε extra λάμψη με τη μοναδική σκιά με γκλίτερ της wet n wild που μπορεί να φορεθεί σε μάτια,πρόσωπο, σώμα και ως highlighter.  Σε 7 μοναδικές αποχρώσεις που θα λατρέψετε.

Δείτε το προϊόν – – ΕΔΩ 

Όλα τα προϊόντα της Wet n Wild είναι cruelty free!!!

Δώρα Τζανή – Beauty editor