ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μακιγιάζ, Προϊόντα

Δύο νέες σειρές ματ κραγιόν είναι πλέον διάθεσιμες στην ελληνική αγορά

Αν σου αρέσει το απόλυτο trend των τελευταίων ετών στο μακιγιάζ χειλιών το οποίο δεν είναι άλλο από τα ματ κραγιόν αλλά σε προβληματίζουν οι φόρμουλες που ξηραίνουν τα χείλη και τα κάνουν να δείχνουν ταλαιπωρημένα, ακόμη και γερασμένα, μπορείς να χαρείς!

Την απάντηση σε αυτό το πρόβλημα δίνει η καινοτόμα #KBEAUTY βιομηχανία καλλυντικών με τις προηγμένες φόρμουλες. Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο της ομορφιάς για τις καινοτομίες που έχουν οι κορεάτικες εταιρείες καλλυντικών, άλλωστε.

Η κορεάτικη εταιρεία MOART παρουσίαζει:

Τη σειρά Velvet Lipstick της MOART αποτελείται από 12 ματ κραγιόν με υπέροχα χρώματα, μεγάλης διάρκειας, ειδικά σχεδιασμένη να μην ξεραίνει καθόλου τα χείλη. Η φόρμουλα με μοναδικά κεριά και ενυδατικούς παράγοντες προσφέρει πανάλαφρη αίσθηση που διαρκεί ενώ οι πλούσιες χρωστικές γράφουν μοναδικά έντονα στα χείλη. Έντονο χρώμα, σαν μη φοράς τίποτα.

Τη σειρά 10 αποχρώσεων υγρών κραγιόν, MOART VELVET LIP TIN COLLECTION η οποία δημιουργήθηκε για να προσφέρει πολύ έντονο χρώμα, semi-matte υφής που στεγνώνει γρήγορα. Γλιστράει απαλά στα χείλη, δεν δημιουργεί λεκέδες ενώ παράλληλα γεμίζει μικρές γραμμές. Μπορεί να φορεθεί και πάνω από την κλασική σειρά MOART VELVET LIPSTICKS.

Η σειρά MOART Velvet Lipstick βραβεύτηκε στην Κορέα με το Βραβείο “Hi-Seoul Product Of Excellence Brand Award” για το 2018.

Δες όλα τα προϊόντα της MOART στο www.beautypaths.eu