Μακιγιάζ, Προϊόντα

Beauty Αποκάλυψη: Δώσε διάρκεια στο μακιγιάζ σου με 2 ΜΟΝΟ προϊόντα

Η διάρκεια στο μακιγιάζ, το λαμπερό και αψεγάδιαστο δέρμα όλη μέρα είναι κάτι που αναζητάμε με μεγάλο ζήλο οι γυναίκες. Άλλες λόγω ότι δεν κατέχουμε ιδιαίτερα τη τέχνη του μακιγιάζ, άλλες λόγω χρόνου (είμαστε και πολυάσχολα όντα), όλες θέλουμε με συνοπτικές διαδικασίες να είμαστε όμορφες και σικάτες στην καθημερινότητα μας.

Το πολύ λιπαρό μου δέρμα μου δημιουργούσε ανέκαθεν πρόβλημα στη διάρκεια του μακιγιάζ μου καθώς «έβγαζε» γυαλάδα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η έντονη καθημερινότητα μου όμως, τα πολλά ραντεβού και το άγχος επιδείνωσαν την κατάσταση. Όποτε μέσα στη τσάντα μου είχα πάντα το νεσεσέρ με όλα τα απαραίτητα, καθώς μια πούδρα μόνο δεν αρκούσε, αφού σκούπιζα τη λιπαρότητα με ένα χαρτομάντιλο και στη συνέχεια το μακιγιάζ έπρεπε να γίνει σχεδόν από την αρχή.

Τη λύση τη βρήκα με αυτά τα δύο προϊόντα της MUA, βάση και σπρέι σταθεροποίησης.  Μόλις απλώνω τη βάση στο πρόσωπο μου, ειλικρινά είναι σα να αγγίζεις βαμβάκι. Αφού περάσουν 1-2 λεπτά συνεχίζω με το υπόλοιπο μακιγιάζ (make-up, πούδρα, ρουζ, bronzer, σκιά, μάσκαρα, κραγιόν κλπ). Στο τέλος 2-3 σταγόνες από το σπρέι σταθεροποίησης και είμαι έτοιμη. Πλέον στο νεσεσέρ μου έχω μόνο μια διάφανη πούδρα που ίσως χρειαστεί να περάσω στο πρόσωπο μου μια φορά τη μέρα.

Και τα δύο προϊόντα τα προμηθεύτηκα από το κατάστημα www.secret.com.gr

Αυτή ήταν η Beauty Αποκάλυψη για σήμερα. Μην ξεχνάς να μπαίνεις καθημερινά στο www.secret.com.gr  γιατί εκεί όλα τα μυστικά ομορφιάς αποκαλύπτονται….