Beauty Testing, Προϊόντα, Σώμα

Be Slim με την Ziaja

Την Άνοιξη δύο πράγματα μας απασχολούν εμάς τις γυναίκες και αναζητούμε τις σωστές αγορές ελπίζοντας πάντα να έχουμε κάνει τη σωστή επιλογή. Ποια είναι αυτά τα δύο; Τα αντηλιακά και τα προϊόντα κυτταρίτιδας φυσικά, αφού ιδίως οι πιο τολμηρές ήδη έχουν ξεκινήσει να ονειρεύονται τις πρώτες βουτιές. Τι γίνεται όμως με τον φλοιό πορτοκαλιού (αχ αυτή η κυτταρίτιδα!)  που αχνοφαίνεται  (μπορεί και όχι αχνά) μόλις βάλουμε το μπικίνι μας; Είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί χρόνια και τις πιο αδύνατες!  ΕΔΩ σας είπα για πιο λόγο επέλεξα τα αντηλιακά από την εταιρεία Ziaja. Για τον ίδιο λόγο (οικονομικά προϊόντα με αξιόλογα συστατικά) επέλεξα και την σειρά Slim για την κυτταρίτιδα.

Η σειρά περιλαμβάνει:

  • Αντι-κυτταριδικό πήλινγκ: Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος. Περιέχει φορσκολίνη που μειώνει την ανάπτυξη των λιποκυττάρων, έλαιο jojoba και θαλάσσια φύκια.
  • Αντι-κυτταριδική κρέμα άμεσης δράσης: Περιέχει φορσκολίνη που δρα άμεσα και μειώνει αποτελεσματικά την αποθήκευση των λιποκυττάρων και εξασφαλίζει την αποστράγγιση των κατακρατούμενων υγρών. Περιέχει επίσης καφείνη, δεντρολίβανο, κισσό, νεράντζι, φύκια.

Αποτέλεσμα και των δύο είναι η σύσφιξη της επιδερμίδας και η μείωση της κυτταρίτιδας. Για βέλτιστα αποτελέσματα βέβαια δεν ξεχνάμε να πίνουμε αρκετό νερό, να αποφεύγουμε λιπαρά και αναψυκτικά και να αθλούμαστε έστω 10 λεπτά τη μέρα.



Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα Ziaja Greece στο facebook και βρείτε το κοντινότερο κατάστημα στην περιοχή σας για να προμηθευτείτε τα αγαπημένα  Ziaja!!!

Γράφει η Δώρα Τζανή – Beauty editor Θεσσαλών Ομορφιά