Beauty Testing, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μακιγιάζ, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο

Inglot: Chic as JLo!!!


Το δέρμα μας είναι ο καθρέφτης μας. Δείχνει την υγεία μας, για αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, ιδίως αυτό του προσώπου.

Δε πρέπει να το παραμελούμε, ούτε να τρέχουμε για αισθητικές επεμβάσεις με το παραμικρό. Μπορείς να το φροντίσεις και να το κάνεις να λάμψει μόνη σου, χωρίς κόστος και κόπο!

Αν ανήκεις στη κατηγορία των ανθρώπων που όταν ξυπνούν, το πρόσωπο τους είναι πρησμένο, μην ανησυχείς σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κάνε απαλό μασάζ, με κυκλικές κινήσεις σε όλο σου το πρόσωπο, ιδίως κάτω την περιοχή των ματιών, έτσι θα βοηθήσεις στη λειτουργία του αίματος και στη παραγωγή κολλαγόνου σου.Δώσε μεγάλη προσοχή στον τρόπο που κοιμάσαι. Η επαφή με το μαξιλάρι διευκολύνει τη παραγωγή ρυτίδων και στην εκβάθυνση τους. Γι’ αυτό ας αλλάξουμε πλευρό.

Καλός Καθαρισμός πρωί- βράδυ. Το Inglot Lab Micellar Water είναι το κατάλληλο προϊόν για το πρωινό καθαρισμό του προσώπου μου, αφού τονώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα μου. Το ίδιο προϊόν είναι κατάλληλο και για τον βραδινό καθαρισμό. Ξεκουράζει το δέρμα μου και το αφήνει καθαρό από το μακιγιάζ και τους περιβαλλοντικούς ρύπους,  χωρίς  να φαίνεται ξηρό και θαμπό. Το Inglot Lab Micellar Water είναι ιδανικό και πολύ φιλικό με τις ψεύτικές βλεφαρίδες μου. Εγώ θα σας πω ότι η αναζωογονητική αίσθηση του Micellar Water της Inglot θα σας κάνει να αισθάνεστε πολυτελή και φρέσκια.

Ενυδάτωση επιδερμίδας σωστά και χωρίς περιττά προϊόντα. Μία σταγόνα Inglot Lab Sunrise Drop Face Oil αρκεί για να ενισχύσετε την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας για μακροχρόνια οφέλη. Η δύναμη των προσεκτικά επιλεγμένων ελαίων, συγκεντρωμένων σε ένα μπουκάλι, βελτιώνει οπτικά την ελαστικότητα του δέρματος, την ευκαμψία και την ένταση. Εστιάζοντας στην ενυδάτωση, το Inglot Lab Sunrise Drop Face Oil, προστατεύει την επιδερμίδα από την υπερβολική απώλεια υγρασίας, μειώνει οπτικά τα σημάδια έκκρισης σμήγματος και αφήνει το δέρμα σας μεταξένιο απαλό και απαλό όλη την ημέρα.

Και όσο αφορά το μακιγιάζ….

Γνώρισα  τα προϊόντα Inglot, τη χρονιά που μας πέρασε, στο ινστιτούτο μια φίλης. Η Εύη  έχει στο χώρο της όλα τα φανταστικά προϊόντα της Inglot  για εμάς τα κορίτσια! Και επειδή τα χρησιμοποιώ  πια με μανία θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια από τα πολύ αγαπημένα μου. Από τα πρώτα που αγάπησα είναι  το κραγιόν Inglot Lipsatin Lipstick. Μια κρεμώδης, απαλή φόρμουλα που προσφέρει τέλεια κάλυψη και μαλακώνει τα χείλη μου. Πλούσιο σε μαλακτικά και ειδικές χρωστικέ, το LipSatin κάνει τα χείλη μου να φαίνονται πιο γεμάτα με ένα σαφές περίγραμμα ενώ βελτιώνει την ελαστικότητά τους και την υγρασία. Για τις περιπτώσεις που θέλω τολμηρές μοντέρνες αποχρώσεις επιλέγω το High Gloss Lip Oil #06. Πρόκειται για ένα απίστευτα λαμπερό lip gloss που διατηρεί τα χείλη μου ενυδατωμένα, απαλά και λεία, χαρίζοντας παράλληλα έντονη γυαλάδα τονίζοντας  τη φυσική ομορφιά του.

Τα προϊόντα για τα χείλη της Ιnglot έχουν μεγάλη διάρκεια και οι πιο αγαπημένες μου αποχρώσεις είναι το  nude #318  και το μοδάτο μοβ  #06 με άρωμα κεράσι, που κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα και δίνει έντονη λάμψη, ενώ η πρακτική του συσκευασία με βοηθάει να το εφαρμόζω εύκολα και με ακρίβεια.