Μακιγιάζ, Ομορφιά, Πρόσωπο

Τι χρώμα τελικά πρέπει να βάφεις τα φρύδια σου;

Εάν δεν έχεις φυσικά πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια, τότε το καθημερινό βάψιμο των φρυδιών σου είναι γεγονός. Κάθε μέρα πιάνεις το μολύβι ή τη μάσκαρα ή την πούδρα (ό, τι σε βολεύει) σου και ζωγραφίζεις πάνω από τα φρύδια σου δίνοντάς τους καλύτερο σχήμα και πυκνότητα. Το κάνεις όμως με τη σωστή απόχρωση; Η απόχρωση είναι ακόμα πιο σημαντική από το ίδιο το σχήμα καθώς μπορεί να σε αγριέψει αν είναι πολύ σκούρα ή να σε κάνει να δείχνεις περίεργη αν είναι σε λάθος τόνο. Ποιο είναι λοιπόν το τέλειο χρώμα για εσένα; Δεν θέλω να ανησυχείς, εμείς είμαστε εδώ και θα τα βρούμε όλα!

Πρώτα από όλα πρέπει να προσδιορίσεις τι τόνο απόχρωσης χρειάζεσαι δηλαδή αν πρέπει να πάρεις μία ψυχρή ή μία θερμή απόχρωση. Για να το καταλάβεις απλά κοίτα τα μαλλιά σου. Αν είναι σαντρέ τότε θέλεις ένα ψυχρό μολύβι. Αν είναι πιο θερμά τότε θέλεις ένα θερμό.

Και περνάμε τώρα στην απόχρωση…Ο πιο ασφαλής τρόπος για να διαλέξεις προϊόν φρύδιών  σε χρώμα που σου ταιριάζει είναι να πας έναν τόνο πιο πάνω ή πιο κάτω από το φυσικό χρώμα των φρυδιών σου. Ετοιμάσαμε μία φωτογραφία για να καταλάβεις…

ΞΑΝΘΙΑ

Τα φρύδια ωστόσο δεν έχουν ένα μόνο χρώμα! Τα φρύδια, όπως και τα μαλλιά μας έχουν διαφορετικές (αν και κοντινές αποχρώσεις) και γι’ αυτό όταν τα βάφεις μπορεί να δείχνουν ψεύτικα. Η λύση δεν είναι να συνδυάσεις τις αποχρώσεις αλλά τις υφές των προϊόντων! Χρησιμοποίησε Ένα μολύβι για να δώσεις σχήμα, μία πούδρα για να γεμίσεις και τέλος, μία μάσκαρα για να σταθεροποιήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, οι διαφορετικές υφές θα δημιουργήσουν πιο πολλές και σαφώς πιο φυσικές αποχρώσεις. Και μη φοβάσαι, δεν θα σου κοστίσει μία περιουσία καθώς στην αγορά υπάρχουν αρκετά αντίστοιχα προϊόντα σε απίστευτα προσιτές τιμές.