Events, Gossip, Μακιγιάζ, Μαλλιά, Ομορφιά

Οι χολιγουντιανές δημιουργίες του Δημήτρη Γιαννέτου στα MadWalk 2019

Ο Δημήτρης Γιαννέτος ταξίδεψε από το Los Angeles προκειμένου να βρεθεί στη λαμοερή βραδιά των MadWalk.  Τα beauty looks που δημιούργησε τόσο στην παρουσιάστρια του show και φίλη του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και στην κουμπάρα του, Καλομοίρα ήταν πράγματι εντυπωσιακά και είχαν ένα αέρα Hollywood.

Άλλωστε ο hairstylist ζει και εργάζεται πλέον στο Los Angeles και επιμελείται τα μαλλιά αλλά και το μακιγιάζ celebrities όπως οι Maria Menounos, Meghan Trainor, Joey King και Camila Cabbelo!

 

H Καλομοίρα ήταν μια πραγματική star. H rose gold απόχρωση στα μαλλιά της είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν και της ταιριάζουν τέλεια. Φυσικά πρόκειται για extension και προσωρινό χρώμα. Δεν το έχει υιοθετήσει μόνιμα αν και θα έπρεπε. Το έντονο bronzer make up look την έκανε να δείχνει εξωτική. Όταν μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή μας θύμισε τη Beyonce και τη JLo! Μια πραγματική μεταμόρφωση που άφησε το κοινό αλλά και εμάς άφωνους.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν εξίσου εντυπωσιακή τόσο με το φυσικό σκούρο καστανό χρώμα όσο και με το ξανθό! Ναι, εμφανίστηκε στη σκηνή με icy blonde και σκούρα ρίζα που ίσως θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά.

Φυσικά ο Δημήτρης Γιαννέτος χρησιμοποίησε περούκες, κάτι που αγαπούν πολύ στο Hollywood ειδικά όταν θέλουν δραματικές μεν αλλά προσωρινές αλλαγές. Είναι μια υπέροχη λύση ειδικά όταν πρόκειται για τέτοιους είδους εμφανίσεις.

Η Ηλιάνα εμφανίστηκε επίσης με πιο κοντά και πιο ανοιχτόχρωμα, καστανά μαλλιά αλλά και με το φυσικό της μακρύ, κυματιστό look. Όσο αφορά το μακιγιάζ της, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, παρέμεινες nude στην επιδερμίδα και τα χείλη ενώ τονίστηκαν τα μάτια της με μαύρο eyeliner, ψεύτικες βλεφαρίδες και χρυσή, λαμπερή σκιά. Κατά την είσοδο της στα βραβεία συνδύασε το wavy look στα μαλλιά με cat eye, έντονα ζυγωματικά και λαμπερά χείλη.