Gossip, Μόδα

5 + 1 looks της Φαίης που θα σε εμπνεύσουν αυτό τον μήνα

Καλό μήνα κορίτσια μας! Υποδεχόμαστε τον Μάη με τον πιο όμορφο τρόπο, η Φαίη μας μάς δείχνει 6 looks που θα σε εμπνεύσουν για το πρωτομαγιάτικο αλλά και γενικότερα ανοιξιάτικο  look σου!

#Ο καιρός θα είναι υπέροχος από σήμερα!!! Έφτασε λοιπόν η ώρα να φορέσεις αυτό το πολύχρωμο μίνι που κρύβεις στην ντουλάπα σου εδώ και καιρό. Συνδύασέ το με t-shirt και ολοκλήρωσε το look σου με τα αγαπημένα σου cow boots.

# Το boho style αλλά και το west inspired look ταιριάζουν τέλεια τον Μάιο! Φόρεσε το αγαπημένο σου jacket που θυμίζει λίγο Δύση και συνδύασέ το με λευκό τζιν και δερμάτινη ζώνη.

#Ένα cropped τζιν και ένα ριγέ τοπ μπορούν να δημιουργήσουν το τέλειο look. Ολοκλήρωσε το outfit με ένα καπέλο και είσαι έτοιμη!

#Φόρεσε total denim look, όπως κάνει η Φαίη. Συνδύασε τη τζιν φούστα σου με το τζιν jacket σου και ολοκλήρωσε το outfit με λευκό t-shirt ή ακόμα και ένα neon τοπ για να δώσεις περισσότερο χρώμα στην εμφάνισή σου.

#Μπορείς επίσης να συνδυάσεις την αγαπημένη σου δερμάτινη μίνι φουστα με τζιν πουκάμισο και τα αγαπημένα σου γυαλιά ηλίου. Φόρεσε ψηλοτάκουνα μποτάκια αν επιθυμείς πιο σέξι look ή sneakers αν θέλεις να είσαι πιο άνετη.

#Ένα φλοράλ φόρεμα ή ένα φόρεμα με γεωμετρικά ή αφηρημένα σχέδια είναι υπέροχη επιλογή, ειδικά αν το συνδυάσεις με τα cow boots που ήδη έχεις. Μια δερμάτινη ζώνη στη μέση και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε γήινους τόνους θα ολοκληρώσουν τέλεια το στιλ σου.