Μακιγιάζ, Πρόσωπο

To τρικ των brow experts για τέλεια φρύδια που μένουν στη θέση τους είναι πανέξυπνο και εύκολο

Τα τέλεια φρύδια είναι το όνειρο και το ζητούμενο όλων μας. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που είναι στο προσκήνιο όσο ποτέ άλλοτε. Όλες μας κάναμε το λάθος να τα βγάλουμε αφήνοντας μια λεπτή γραμμή πάνω από τα μάτια μας. Η τάση όμως άλλαξε και καλά κρατεί εδώ και χρόνια. Εκείνη που θέλει, πλούσια και φαρδιά φρύδια όπως ακριβώς ήταν στην εφηβεία μας, πολύ πριν αποφασίσουμε να τα πειράξουμε.

Και αφού οι περισσότερες από εμάς καταφέραμε να αποκτήσουμε επιτέλους όμορφα φρύδια, με τέλειο σχήμα και μήκος τώρα αντιμετωπίζουμε ένα νέο, μικρό πρόβλημα. Δεν μένουν στη θέση τους. Εν ολίγοις είναι ατίθασα και λειτουργούν αυτόνομα. Ναι, στο νεσεσέρ μας υπάρχει η ειδική μάσκαρα αλλά και σκιά σε μορφή τζελ ή κρέμας. Αλλά και πάλι εκείνα κάνουν το δικό τους.

Κάπου εδώ λοιπόν έρχονται οι ειδικοί για να μας δώσουν τη λύση. Η οποία είναι πανέξυπνη και εύκολη. Αρκεί να απλώσουμε μικρή ποσότητα σπρέι χτενίσματος και δεν θα πετάει ούτε μια τριχούλα.

Αυτό που θα χρειαστείτε είναι ένα βουρτσάκι για μάσκαρα, μίας χρήσης. Kι επειδή υπάρχει περίπτωση να μην έχετε στο νεσεσέρ σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οδοντόβουρτσα. Την ψεκάζετε με ελάχιστη ποσότητα σπρέι χτενίσματος για δυνατό κράτημα και χτενίζετε τα φρύδια σας απλώνοντας το προϊόν σε όλη την επιφάνεια. Για τέλειο αποτέλεσμα χτενίστε τα αρχικά με φορά προς τα πάνω και στη συνέχει προς τα πλάγια.

Η διαδικασία με το σπρέι είναι καλό να γίνει αφού έχετε περάσει τη σκιά φρυδιών αφού μετά θα είναι δύσκολο να τα βάψετε και το πιθανότερο είναι αν έχετε και πάλι πρόβλημα μέσα στην ημέρα.

Extra Tip: Καλό είναι να μην πειραματίζεστε με το σχήμα ή το πάχος των φρυδιών σας. Το σωστό είναι μία φορά το μήνα να επισκέπτεσθε τον ή την brow expert που θα σας καθαρίσει την περιοχή των φρυδιών και θα τα περιποιηθεί όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Πηγή: faysbook.gr