Μακιγιάζ

Οι βλεφαρίδες σας το φετινό Καλοκαίρι βρίσκονται σε πρώτο πλάνο

Στα παρασκήνια των shows της φετινής σεζόν εκείνο που είχε μεγαλύτερη σημασία ήταν το βλέμμα. Το ίδιο ακριβώς είδαμε και στις επίσημες εμφανίσεις των celebrities. Με έμφαση στις βλεφαρίδες οι οποίες βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο. Πως θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τη Lady Gaga και τη Gigi Hadid στο Met Gala; Με τις μεταμοντέρνες και εξωπραγματικές βλεφαρίδες τους να κλέβουν την παράσταση;

Τα συγκεκριμένα looks όμως είναι extravagant και υπερβολικά εμείς θα παραμείνουμε στην ένταση που θα δημιουργήσουμε με τη μάσκαρα, μαύρη ή χρωματιστή. Και μάλιστα με ένα νέο προϊόν που αγαπήσαμε από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Πρόκειται για τη νέα επαναστατική Controlled Chaos Mascara Ink της Shiseido. Συνδυάζει  με απόλυτη ακρίβεια, την ενέργεια με την ηρεμία, την υπερβολή με τη διακριτικότητα και το χάος με την τάξη. «Εμπνευστήκαμε από την αντίθεση που υπάρχει ανάμεσα στους φρενήρεις ρυθμούς και την ενέργεια του Τόκιο και την εσωτερική γαλήνη που καταφέρνουν να διατηρούν οι Ιάπωνες μέσα σε αυτό το χάος», εξηγεί ο James Boehmer, Global Director of Artistry Shiseido Makeup.

Οι ελαστικές ίνες του ControlledChaos MascaraInk διατηρούν το βουρτσάκι άθικτο, με αποτέλεσμα αυτό να διατηρεί το σχήμα του καθ΄ όλη τη διάρκεια χρήσης της μάσκαρα. Κάθε μια από τις μικροσκοπικές ίνες με κοίλο σχήμα, κρύβει πέντε «ρεζερβουάρ» που συγκρατούν τη μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα προϊόντος για γεμάτες, πλούσιες βλεφαρίδες.

Το σύγχρονα σχεδιασμένο βουρτσάκι, που διαθέτει δυο κοίλες πλευρές που ενισχύουν τον όγκο και δύο επίπεδες πλευρές που χαρίζουν το ιδανικό μήκος, έχει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στη δημιουργία άμεσα ορατών αποτελεσμάτων. Σχεδιασμένη σε τέσσερις έντονες αποχρώσεις με ανάλαφρη σύνθεση, δημιουργεί την τέλεια ισορροπία ισχύος, ελαστικότητας και άνεσης.

Ουσιαστικά μετατρέψαμε την ιαπωνική έννοια “wa”, που αντιπροσωπεύει την αρμονία που υπάρχει ανάμεσα σε δύο αντίρροπες δυνάμεις, σε μία mascara», εξηγεί ο James Boehmer. Το ιδιαίτερο βουρτσάκι του με τις καινοτόμες ίνες, αντικατοπτρίζει την ιδέα αυτής της αντιπαράθεσης.

Ο έντονος τρόπος ζωής, οι ήχοι και τα φώτα της νυχτερινής Ginza (κεντρική λεωφόρος του Τόκιο), έδωσαν την έμπνευση για τις ζωντανές αποχρώσεις των χρωμάτων της συλλογής, αλλά και για τις ονομασίες τους, οι οποίες αντικατοπτρίζουν την ενέργεια που ακτινοβολεί το συγκεκριμένο μέρος. Είτε μόνα τους, είτε απλωμένα πάνω σε μαύρο mascara, τα πλούσια αυτά χρώματα κυριολεκτικά ακτινοβολούν τη νύχτα.

Πηγή: faysbook.gr