Beauty Testing, Μακιγιάζ, Μαλλιά, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο, Σώμα

Ετοιμάσου να αλλάξεις την καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς με τα προϊόντα της Cougar Beauty!

Εδώ και καιρό παρακολουθώντας ξένα site ομορφιάς μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση μια αγγλική σειρά καλλυντικών με το όνομα Cougar Beauty! Θα με ρωτήσετε τι διαφορετικό παρατήρησα; Πρώτη φορά έβλεπα λοιπόν, συστατικά όπως snake venom (δηλητήριο φιδιού), snail slime (σάλιο σαλιγκαριού) και bee venom (δηλητήριο μέλισσας)! Τώρα έχω την προσοχή σας!!

Τα προϊόντα Cougar Beauty ήρθαν στην Ελλάδα!! Στην έκθεση Beauty Macedonia τα βρήκα και ενημερώθηκα από τους υπευθύνους της εταιρίας αναλυτικά. Τα συστατικά τους είναι φυσικά, υψηλής ποιότητας και οι συνθέσεις τους μοναδικές, ενώ κατασκευάζονται εξολοκλήρου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλες οι συσκευασίες και τα προωθητικά υλικά που χρησιμοποιούν είναι ανακυκλώσιμα, αλλά και φτιάχνονται από ανακυκλώσιμα υλικά. Και το καλύτερο είναι ότι όλες τους οι φόρμουλες είναι Cruelty Free, χωρίς να έχουν γίνει ποτέ πειράματα σε ζώα!

Εγώ διάλεξα 3 προϊόντα ομορφιάς  και σας τα προτείνω:

Λάδι σώματος & μαλλιών με έλαιο Άργκαν & Χρυσό 24Κ:

Ενυδατώνει,δυναμώνει και αναδομεί το σώμα και τα μαλλιά. Περιέχει argan oil που αφήνει ενυδατωμένη την επιδερμίδα και χρυσό για λάμψη και ομορφιά.

Mango Λάδι προσώπου:

Λάδι προσώπου με υαλουρονικό οξύ που είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α και Β-Καροτένιο για ενυδάτωση της επιδερμίδας. Το άρωμα του σε ξετρελαίνει!!

Mineral 5 σε 1 foundation:

Το απόλυτο 5 σε 1 προϊόν που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν foundation, concealer, colour corrector, SPF & bronzer! Κυκλοφορεί σε πρακτική συσκευασία με νεσεσέρ & πινέλο και είναι ιδανική για να την έχεις πάντα & παντού μαζί σου.

Η φιλοσοφία της Cougar Beauty είναι το πάθος τους για την οικολογία ώστε οι επόμενες γενιές να έχουν έναν όμορφο πλανήτη. Και εγώ θα συμφωνήσω μαζί τους!

Βρείτη τη Cougar Beauty στο Facebook

Βρείτη τη Cougar Beauty στο Instagram

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου