Μακιγιάζ, Ομορφιά, Πρόσωπο

Το χρωματιστό eye look είναι το μεγαλύτερο trend του φετινού καλοκαιριού

Στα τέλη του χειμώνα είδαμε όλες τις τάσεις αφού οι make up artists στα παρασκήνια των shows τις δημιούργησαν  με οίστρο και με τη δύναμη του ξεχωριστού ταλέντου τους. Εμείς επιλέξαμε τις αγαπημένες μας πολύ γρήγορα κι εσείς επίσης, σας είδαμε άλλωστε, τις υιοθετήσατε από τις αρχές της άνοιξης. Η πιο εντυπωσιακή ήταν το έντονο χρώμα στα μάτια. Και όταν λέμε έντονο εννοούμε κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο και εξωτικό πράσινο.

Ένα look που θέλει τόλμη για να το υιοθετήσετε. Αλλά παράλληλα υπέροχο και εξεζητημένο.

Το είδαμε στo show της Carolina Herrera και υπεύθυνη ήταν η make up artist Pat McGrath. Άπλωσε στα βλέφαρα πολύ έντονες σκιές θυμίζοντας πινελιές σε έργο τέχνης και το συνδύασε με διακριτικό χρώμα σε ζυγωματικά και χείλη. Η επιδερμίδα παρέμεινε λαμπερή και διάφανη ώστε να μείνουν τα μάτια σε πρώτο πλάνο.  Το highlighter έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο μιας και δεν μπορεί να λείπει από κανένα καλοκαιρινό look.

Πρόκειται για ένα eye look παιχνιδιάρικο και κατάλληλο για τις βραδινές, καλοκαιρινές εμφανίσεις. Και κυρίως, δε χρειάζεται να έχετε το ταλέντο της McGrath για να το δημιουργήσετε. Αρκεί να επιλέξετε μία σκιά σε κρεμώδη μορφή ή ένα χρωματιστό eyeliner και να το απλώσετε στα μάτια σας. Ατάκτως. Χωρίς ιδιαίτερη προσοχή. Όσο πιο ανέμελα, τόσο το καλύτερο. 

Θα το πετύχετε ακόμη καλύτερα αν χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλα σας και όχι πινέλο. Τα χείλη σας αφήστε τα nude αλλά τα φρύδια σας πρέπει να έχουν χρώμα ώστε να έρχονται σε ισορροπία με το εκκεντρικό χρώμα στα μάτια.  

Μη φοβηθείτε το χρώμα φέτος το καλοκαίρι απλά επιλέξτε την κατάλληλη περίσταση για να το υιοθετήσετε. Ειδικά το συγκεκριμένο look καλό είναι να μην το “φορέσετε” στο γραφείο και κάτω από το φως της ημέρας αφού θα δείχνε υπερβολικό και όχι με την καλή έννοια. Το τονίζουμε ότι είναι αποκλειστικά και μόνο βραδινό και συνδυασμένο με το ανάλογο outfit.

Πηγή: faysbook.gr