Μακιγιάζ

Φούξια κραγιόν μπορούν να φορέσουν οι κοκκινομάλλες; Φυσικά! Όπως η Jessica Chastain

Το φούξια κραγιόν είναι μία νέα μεγάλη τάση στην ομορφιά που λατρεύουν όλο και περισσότερες γυναίκες αλλά και A-list celebrities και ο λόγος είναι πολύ απλός: είναι η καλύτερη χρωματιστή λεπτομέρεια που μπορείς να προσθέσεις στο look σου και να γίνει αμέσως πιο girly.

Ειδικά αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία εκείνων που προτιμούν τα μονόχρωμα και μίνιμαλ outfits χωρίς πολλές έντονες λεπτομέρειες ή αξεσουάρ, το φούξια κραγιόν θα γίνει αυτή τη σεζόν το αγαπημένο σου. Τι γίνεται όμως αν έχεις έντονα (ή μη) κόκκινα μαλλιά; Αν νομίζεις ότι το φούξια κραγιόν ταιριάζει μόνο στις καστανές ή τις ξανθιές, καιρός να αναθεωρήσεις παίρνοντας έμπνευση από την καλύτερη: τη Jessica Chastain.

φούξια κραγιόν

Πώς θα το φορέσεις εσύ:

Διατήρησε ήπιους και μίνιμαλ τόνους στο look σου, ιδανικά επιλέγοντας ένα total white outfit και δημιούργησε στο πρόσωπό σου την τέλεια, αψεγάδιαστη βάση. Σε αντίθεση με τη Chastain, προτείνουμε να επιλέξεις ένα απολύτως φυσικό μακιγιάζ για τα μάτια δίνοντας έμφαση μόνο με λίγες στρώσεις από μάσκαρα. Λάμψεις, διακριτικό ρουζ στα μάγουλα και καλοσχηματισμένα φρύδια, είναι τα στοιχεία-κλειδιά που θα απογειώσουν το look και θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο ένα φούξια κραγιόν – επένδυσε σε αυτά!

Πηγή: missbloom.gr