Beauty Testing, Μακιγιάζ, Προϊόντα

“Shine bright like a star” με make up by AURA HELLAS

Σάββατο απόγευμα και είναι η ώρα που όλες ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά καθώς η νύχτα είναι μπροστά μας και λαμπερή! Σαν να έχει έρθει και το φθινόπωρο- η αγαπημένη μου εποχή- και στέκεσαι στην ντουλάπα για να αποφασίσεις τι να φορέσεις απόψε! Εσύ βρες τι θα βάλεις στο μπαρ και εγώ θα σου πω τι μακιγιάζ θα κάνεις!

Προσωπικά, θέλω να βάφομαι σχετικά γρήγορα και να χρησιμοποιώ εύκολα προιόντα μακιγιάζ. Κραγιόν,σκιες, μάσκαρα και Lip gloss θα βρεις μέσα στο νεσεσέρ μου πάντα! Και στην Aura Hellas έχω βρει υπέροχα καλλυντικά! Για δες και εσύ τι κρύβω στο νεσεσέρ μου;;;….

Για τα μάτια: Παλέτα σκιες ματιών copper με 4 φθινοπωρινά χρώματα όπως μπεζ, καφέ, χάλκινο και με λάμψη. Απλώνεται εύκολα και το αποτέλεσμα είναι έντονο και με διάρκεια.

Για τα χείλη: Δίχρωμο κραγιόν Color Karma Rouge με συσκευασία τόσο παιχνιδιάρικη και πρωτότυπη που είναι Must αγορά για το νεσεσέρ σου! Χρώματα που προτείνω είναι τα νούμερα 40 Samsara Και 60 Karma is a Bi***

Και τα αγαπημένα μου! Star lip gloss σε 7 φανταχτερά χρώματα που το καθένα έχει ονόματα αστρικών σχηματισμών!Ουάου! Αν και τα έχω δοκιμάσει όλα, θα σας πω ότι το νούμερο 07 Phoenix και 05 Ara

Τόση ώρα σας γράφω και βάφομαι ταυτόχρονα! Τώρα ξέρετε, ποιες θα είναι οι επόμενες αγορές σας; Have fun girls tonight!!

Βρείτε την AURA HELLAS στο Facebook εδώ

Βρείτε την AURA HELLAS στο Instagram εδώ

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου