Μακιγιάζ

Emmy Awards 2019: Τα καλύτερα μαλλιά και μακιγιάζ της βραδιάς!

Τα βραβεία Emmy είναι επίσημα εκείνα που ανοίγουν το δρόμο για όλα εκείνα τα υπόλοιπα βραβεία που θα έχουμε μπροστά μας μια ολόκληρη σεζόν. Μέτρησε: American Music Awards, Golden Globes, SAG awards, Grammys και όλα αυτά κορυφώνονται, φυσικά, την  βραδιά των Όσκαρ.

Βεβαίως, εστιάζοντας στα Emmy, τα μακιγιάζ και τα μαλλιά ήταν τόσο υπέροχα ώστε αρκούν για να πάρεις έμπνευση μέχρι την επόμενη μεγάλη βραδιά όπου οι διάσημες θα συγκεντρωθούν για να πάρουν τα βραβεία τους. Προς το παρών, ας κάνουμε focus εδώ και στα ωραιότερα beauty looks που είδαμε λίγες ώρες πριν με τις περισσότερες διάσημες να κινούνται στη λογική του monochromatic μακιγιάζ και των glossy hair.

Kim Kardashian

H Kim Kardashian δεν ξέφυγε από το αγαπημένο της makeup το οποίο στηρίζεται κατά κύριο λόγο στις taupe αποχρώσεις και στα nude χείλη. Μας άρεσαν πολύ τα μαλλιά της τα οποία ήταν messy και αφημένα κάτω καθώς και το σούπερ ματ nude χρώμα στα χείλη της.

Eris Baker 

Η πρωταγωνίστρια του This is Us έκανε ίσως το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ της βραδιάς το οποίο μας έφερε στο νου κάτι από τα beauty looks της σειράς Euphoria που προβάλλεται στο HBO: glittery σκιές περιμετρικά του ματιού που κατεβαίνουν μέχρι ψηλά στα ζυγωματικά και ματ σκιά στο χρώμα της λεβάντας για το υπόλοιπο κινητό βλέφαρο.

Zendaya 

Η Zendaya θύμιζε κάτι από… mermaid. Τα μαλλιά της έγιναν από την hair stylist Ursula Stephen η οποία σε δελτίο τύπου που εκδόθηκε περιέγραψε την διαδικασία. Μεταξύ άλλων, τα βήματα για αυτό το hair look ήταν να στεγνώσει τα μαλλιά, να κάνει σίδερο χρησιμοποιώντας το Curve Soft Curl Iron της GHD και αφού τα χτενίσει να σταθεροποιήσει με clip και να «κλειδώσει» από πάνω με λακ μέχρι την ώρα που θα έβγαινε στο κόκκινο χαλί.

Sophie Turner

Ροζ σκιά που σετάρονταν με το φόρεμά της, γενναίες δόσεις μάσκαρα που τόνιζαν το χρώμα των ματιών της πιο πολύ και μισό πιάσιμο στα μαλλιά. Αυτός ήταν ο συνδυασμός που επέλεξε η πρώην πρωταγωνίστρια του Game of Thrones για την βραδιά.

Gwyneth Paltrow

H Gwyneth Paltrow κινήθηκε σε αυτό που λίγο- πολύ γνωρίζουμε για εκείνη: nude glossy χείλη, χρώμα υγείας στο πρόσωπο χωρίς υπερβολές και ελαφριά beach waves.

Emilia Clarke 

H Emilia Clarke φαίνεται πως έχει ένα πολύ αγαπημένο hair styling: μαλλιά με αυστηρή χωρίστρα στη μέση, ελαφρώς sleek και πίσω από τα αυτιά. Σε αυτή τη λογική, λοιπόν, κινήθηκε και αυτή τη φορά ενώ το μακιγιάζ της ήταν fresh με ένταση κυρίως στις βλεφαρίδες.

Kerry Washington

Αντίθετα με τις περισσότερες, η Kerry Washington είδε τα Emmy Awards ως την τέλεια ευκαιρία για να μας μυήσει σε κάτι εντελώς νέο: μαλλιά πιασμένα σε ψηλή κοτσίδα με μια 2000’s διάθεση και μια πολύ παχιά γραμμή eyeliner. Το combo μας αρέσει πολύ!

Brittany Snow

Αυτό το πορτοκαλοκόκκινο χρώμα στα χείλη είναι κάτι που θα θέλαμε να φοράμε κι εμείς! Μας αρέσει ειδικότερα όταν σετάρεται με το γαλάζιο!

Padma Lakshmi

Αυτό το touch πράσινης σκιάς στις εσωτερικές γωνίες του ματιού είναι κάτι που δεν θα σκεφτόμασταν εύκολα να υιοθετήσουμε μέχρι που το είδαμε εδώ και το λατρέψαμε! Μας αρέσει δε, ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι σετάρεται με ροζ ιριδίζοντα χείλη και αυτό το χαμηλό σινιόν.

Πηγή: tlife.gr