Beauty Testing, Μακιγιάζ, Ομορφιά, Προϊόντα

Οι τάσεις στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο 2019 – Από την Amy’s Cosmetics

Δοκιμάσαμε για εσάς!

Beauty testing: Αγγελίνα Αγγέλη

Το φθινόπωρο αρχίζει σιγά σιγά να μπαίνει στη ζωή μας… Οι πρώτες βροχές, τα κίτρινα φύλλα που πέφτουν και οι χαμηλές θερμοκρασίες κάνουν αισθητή την παρουσία τους, με τη διάθεση μας για στιγμές ζεστασιάς και θαλπωρής να βγαίνει σταδιακά στο προσκήνιο. Η ίδια διάθεση εκφράζεται φυσικά και στο μακιγιάζ μας, αναζητώντας χρώματα ζεστά και ματ, πλήρως εναρμονισμένα με το φθινοπωρινό περιβάλλον.

Στις ανάγκες μας αυτές λοιπόν η Αmy’s Cosmetics μας έδωσε τη λύση με προτάσεις σε αποχρώσεις του μωβ για βλέμμα απόλυτα σαγηνευτικό και χείλη πλούσια και ζουμερά.

Η σειρά αποτελείται από:

    

 

Το μολύβι ματιών AMY’S Eyeliner Pencil No 006 με αποτέλεσμα που διαρκεί πολλές ώρες, σταθερό χωρίς να μουτζουρώνει και μαλακό για εύκολη εφαρμογή, ενώ η εμπλουτισμένη φόρμουλα του με φυσικά κεριά θρέφει τα μάτια κι αποτρέπει την ξηρότητα

 

 

 

 

Τη μάσκαρα AMY’S XXL Volume Mascara Purple, σχεδιασμένη να προσδίδει μήκος και ταυτόχρονα όγκο στα βλέφαρα μας με μία κίνηση. Οι βλεφαρίδες διαχωρίζονται και δεν κολλούν μεταξύ τους, με το χρώμα να απλώνεται ομοιόμορφα από τις ρίζες έως τις άκρες τονίζοντας το βλέμμα.

 

Το μολύβι χειλιών AMY’S Lipliner Pencil No 033 με αποτέλεσμα που διαρκεί πολλές ώρες. Σταθερό για να μην απλώνει έξω από τη γραμμή των χειλιών και μαλακό για εύκολη εφαρμογή, με την εμπλουτισμένη φόρμουλα του με φυσικά κεριά να θρέφει τα χείλη και να αποτρέπει την ξηρότητα.

 

 

Το matte Κραγιόν AMY’S Matte Lipstick No 309 Με φόρμουλα που προσδίδει βελούδινο ματ αποτέλεσμα, απαλότητα στα χείλη και ενυδάτωση για πολλές ώρες.

 

 

 

και το Long Lasting Matte Liquid Lipstick No 125, το υγρό κραγιόν που προσφέρει στα χείλη βελούδινο matte αποτέλεσμα με τέλεια απόδοση χρώματος με μία μόνο στρώση! Η φόρμουλα του δεν αφυδατώνει τα χείλη και το κραγιόν μένει αναλλοίωτο για πολλές ώρες, ενώ το πινέλο-σφουγγαράκι που διαθέτει βοηθά στην άψογη εφαρμογή του προϊόντος επάνω στα χείλη.

 

Τα προϊόντα της εταιρείας μπορείτε να τα βρείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα https://www.amyscosmetics.gr/ και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ή βρείτε την στις σελίδες της σε Facebook και Instagram.