Μακιγιάζ, Ομορφιά, Πρόσωπο

Είσαι καστανή; 5 tips για μακιγιάζ που θα τραβήξει τα βλέμματα

Το καστανό χρώμα μαλλιών αποτελεί τυπικό χαρακτηριστικό των Ελληνίδων γυναικών.  Αν και εν γένει θεωρείται εύκολο χρώμα, καθώς δε δημιουργεί ιδιαίτερες δεσμεύσεις ως προς την επιλογή χρωμάτων, και εδώ υπάρχει εκείνο το μακιγιάζ, το οποίο θα αναδείξει ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα δένει τέλεια με το καστανό  μαλλί σας.

                    1. Σκούρα χείλη στο μακιγιάζ

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό το χειμώνα από ένα σκούρο κραγιόν σε αποχρώσεις του μπορντό ή του μοβ, ειδικά μάλιστα αν τα καστανά μαλλιά συνδυάζονται με μια ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Είτε κρατήσετε χαμηλότερους τόνους στα μάτια, βάζοντας απλά μια μάσκαρα είτε το συνδυάσετε με eyeliner και μια σκούρα σκιά, θα είστε εντυπωσιακή! 

2. Μακιγιάζ στο χρώμα της καραμέλας 

Για να το πετύχεις, επίλεξε μια σκιά σε γήινες αποχρώσεις, ένα ρουζ σε τόνους του καφέ και ένα διακριτικό nude κραγιόν. Μπορείς φυσικά να τονίσεις περισσότερο τα μάτια σου με έντονο eyeliner και μάσκαρα και  λίγο gloss στον κραγιόν σου για να δώσεις λάμψη. Το μακιγιάζ στο χρώμα της καραμέλας αποτελεί μια επιλογή με εγγυημένο αποτέλεσμα!

3. Smokey eyes

Τα smokey eyes αποτελούν ένα τέλειο και διαχρονικό βραδινό μακιγιάζ που μαγνητίζει! Αν είσαι καστανή με ανοιχτόχρωμα μάτια, προτίμησε τις αποχρώσεις του μαύρου που θα τα τονίσου. Αντίθετα, αν τα μάτια σου είναι πιο σκούρα προτίμησε καφέ αποχρώσεις στη σκιά. Συνδύασε το με κραγιόν σε απαλές ροζ ή nude αποχρώσεις!

                                      4. Φλογερό κόκκινο κραγιόν

Βάλε το έντονο κόκκινο κραγιόν σου στη βραδινή σου έξοδο και δε χρειάζεται να κάνεις πολλά ακόμα. Πρόσθεσε απλά λίγη μάσκαρα στα μάτια και κινήσου σε φυσικούς τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπο. Δώσε απλά βάση στο να επιλέξεις ένα περίγραμμα χειλιών στη σωστή απόχρωση και είναι σίγουρο ότι τα βλέμματα θα στραφούν στα φλογερά σου χείλη!

5. Μακιγιάζ με λάμψη στη σκιά

Προσθέστε λάμψη στο μακιγιάζ σας επιλέγοντας μια σκιά με λάμψη ή ακόμα και glitter για πιο έντονο αποτέλεσμα. Η πιο safe επιλογή είναι μια χρυσή σκιά με λάμψη που ταιριάζει τέλεια με τα καστανά μαλλιά και προσθέστε eyeliner!

Ό,τι και να επιλέξετε, να είστε σίγουρες πως θα κερδίσετε αναμφισβήτητα τις εντυπώσεις!

 

 

Πηγή: ediva.gr