Μακιγιάζ

3 + 1 tips για να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ στα μάτια!

Για ένα επιτυχημένο και εντυπωσιακό μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό να επιτύχουμε την περιοχή των ματιών. Ένα μεγάλο και καθηλωτικό βλέμμα κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις και με μερικές σωστές κινήσεις είναι εύκολα δυνατό.

1. Άπλωσε μάσκαρα κυρίως στις εξωτερικές βλεφαρίδες: Έτσι τα μάτια σου θα δείχνουν μεγάλα και εκφραστικά, σαν να φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες.

2. Κάνε smoky eye αλλά πιο διακριτικό: Όπως και το κόκκινο κραγιόν, ένα στιλ smoky τύπου Kardashian εκπέμπει έντονη θηλυκότητα, όμως δεν υπάρχει τίποτε κακό στο να δώσεις λίγο βάθος και ανάγλυφο. Δοκίμασε να “μουτζουρώσεις” ένα μαύρο ή σκούρο καφέ μολύβι ματιών στη γραμμή των βλεφαρίδων σου και ανάμιξέ το καλά με τη σκιά σου. Θα έχεις το look χωρίς τόνους μακιγιάζ.

3. Παίξε με το eye liner: Είναι αλήθεια πως ένα παιχνιδιάρικο γατίσιο βλέμμα είναι το πιο σέξι μακιγιάζ που μπορείς να έχεις.  Χρησιμοποίησε ένα μαύρο υγρό ή σε μορφή gel eye liner για να πετύχεις το look – μπορείς να το προεκτείνεις ελαφρά λίγο έξω από τη γραμμή του βλεφάρου ή να το τραβήξεις προς τα πάνω για κάτι λίγο πιο δραματικό.

4. Άπλωσε σκιά λάμψης:Κάνε το όμως μόνο στο κέντρο των βλεφάρων σου και ανάμιξέ τη. Μια περλέ σκιά στο χρώμα της σαμπάνιας ή του χρυσού θα τονίσει κάθε χρώμα ματιών και η τεχνική προσθέτει μια διακριτική ένταση με έναν τρόπο που δείχνει απαλός και φυσικός.

 

Πηγή: shape.gr