Μακιγιάζ, Προϊόντα, Πρόσωπο

To χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ θα έχει φέτος την υπογραφή της… w7 Cosmetics!

Λιγότερες από 10 μέρες έχουν μείνει για τα Χριστούγεννα και πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία σε ό,τι αφορά την εμφάνιση μας στο ρεβεγιόν. Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ… όλα έχουν αποφασιστεί! Με το μακιγιάζ όμως τι γίνεται;

Εδώ έρχεται η w7 Cosmetics για να σας λύσει τα χέρια. Ό,τι και αν έχετε επιλέξει  να φορέσετε την πιο εορταστική μέρα του χρόνου, η w7 σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα καλλυντικών, η οποία καλύπτει όλες σας τις ανάγκες και επιθυμίες! Εκείνο, ωστόσο, που θα κάνει τη διαφορά και θα σας προσδώσει το απόλυτο χριστουγεννιάτικο look με glitter πινελιές για λάμψη είναι το εξής τρίπτυχο: 24K Prime Priceless Primer Serum, 24K Gold Rush Eyeshadow Palette και Minted 24K Gold Lipgloss!

Το 24K Prime Priceless Primer Serum είναι ένα μείγμα από απαλό σαν μετάξι και extra ενυδατικό λάδι, με πινελιές από πραγματικό 24K gold. Το απόλυτο πλεονέκτημα αυτού είναι ότι έχει διπλή χρήση: μπορεί να εφαρμοστεί τόσο πάνω στο δέρμα μετά το make up για ακτινοβόλα λάμψη όσο και πριν ως primer με απαλυντικές για το δέρμα ιδιότητες. Η υφή του είναι πραγματικά εξαιρετική και σίγουρα θα προσδώσει στο μακιγιάζ σας τη λάμψη που χρειάζεστε!

Η 24K Gold Rush Eyeshadow Palette είναι μια παλέτα 14 σκιών, μεταξύ των οποίων 12 πλούσιες και έντονες αποχρώσεις του καφέ και του χρυσού και δύο μπλε για μια επιπλέον βασιλική πινελιά. Τόσο το χρυσό όσο και τα υπόλοιπα χρώματα είναι η απόλυτη τάση για φέτος και επομένως must επιλογή για τις φετινές γιορτές! Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η παλέτα αυτή θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη, επιτρέποντας σας να παίξετε χρωματικά με το καφέ και το μπλε για βάθος και μυστήριο στο βλέμμα. 

Τέλος, ο λόγος για το Minted 24K Gold Lipgloss, το οποίο περιέχει εκχυλίσματα χρυσού και μέντας και μπορεί να φορεθεί τόσο μόνο του όσο και πάνω από κάποιο άλλο προϊόν χειλιών ως φινίρισμα για ακόμη περισσότερη λάμψη. Είναι ό,τι πρέπει για όσες επιθυμούν να προσδώσουν αυτό το κάτι extra στο μακιγιάζ τους, με χείλη λαμπερά και άκρως χριστουγεννιάτικα!

Εμπιστευτείτε λοιπόν το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ σας στη w7 και κλέψτε τις εντυπώσεις! 

Tα προϊόντα της εταιρείας μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα ή από το Site www.w7makeup.gr

Πηγές φωτογραφιών: https://twitter.com/W7makeup και https://w7makeup.gr/