Μακιγιάζ, Ομορφιά, Πρόσωπο

Ποιο ρουζ ταιριάζει με το κόκκινο κραγιόν σου;

Τα κόκκινα κραγιόν είναι οι πρωταγωνιστές των χριστουγεννιάτικων εμφανίσεων μας. Για να αναδειχτούν ωστόσο δεν αρκεί η σωστή εφαρμογή τους, αλλά και το υπόλοιπο μακιγιάζ! Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η επιλογή του ρουζ, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένοι blush τόνοι που είναι ιδανικοί και ταιριάζουν απόλυτα με τα red lipsticks!

Το ιδανικό είδος ρουζ: Αν θέλεις να εξασφαλίσεις διάρκεια, επίλεξε κάποιο σε κρεμώδη μορφή. Τέτοια ρουζ δίνουν ένα long-lasting αποτέλεσμα, είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, από τον πιο λιπαρό μέχρι τον πιο ξηρό και γίνονται ένα με τα υπόλοιπα προϊόντα και το δέρμα. Επιπλέον, στην περίπτωση της ξηρής επιδερμίδας, προσφέρουν και μια διακριτική λάμψη, καμουφλάροντας λίγο την αφυδατωμένη όψη του προσώπου. Εάν πάλι είστε λάτρεις του ματ αποτελέσματος, τότε καλύτερα να μείνετε πιστές στα κλασικά blushes σε powdery μορφή!

jeanne-damas-oct-15-2018-25.jpeg
Τα σωστά εργαλεία εφαρμογής: Πινέλο μακιγιάζ, σφουγγαράκι ή δάχτυλα;  Εξαρτάται από το είδος του ρουζ που επιλέγεις να εφαρμόσεις. Από τη μία, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλά για την τοποθέτηση ενός κρεμώδους ή υγρού ρουζ, καθώς με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνεις ένα πιο φυσικό και άψογο look. Από την άλλη, εάν είσαι φαν των ρουζ σε powdery μορφή, καλό είναι να προτιμήσεις ένα ειδικό πινέλο, που θα σου επιτρέψει να έχεις μεγαλύτερο έλεγχο και ένα πιο κολακευτικό αποτέλεσμα για το πρόσωπό σου.

Οι τέλειες αποχρώσεις για κάθε κόκκινο κραγιόν:

  • The Neutral Bronzey Tone: Η συγκεκριμένη απόχρωση μπορεί να χαρίσει ένα άκρως φυσικό αποτέλεσμα που θα κάνει το δέρμα σου να φαίνεται πιο ζεστό ακόμη κι αν έχεις πολύ λευκή επιδερμίδα. Επίλεξε το σε κρεμώδη μορφή που εκτός από χρώμα θα κάνει κι ένα ανεπαίσθητο contouring στα ζυγωματικά σου. Ωστόσο, πες «ναι» σε κραγιόν κόκκινα αλλά σε πιο κοραλλί τόνους.

london-fashion-week-best-beauty.jpg

  • Για κάθε τύπο επιδερμίδαςΤο καλύτερο ρουζ για να κάνεις match με το κόκκινο κραγιόν είναι αυτό που ταιριάζει απόλυτα με τον φυσικό υποτόνο του δέρματός σου. Επίλεξε τις ροζ αποχρώσεις αν έχεις μεσαία επιδερμίδα, ενώ εσύ που διαθέτεις πιο σκούρο δέρμα μπορείς να προτιμήσεις blushes στους τόνους της τερακότας και του πορτοκαλί!
  • Pink vibesΣίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πόσο τέλειος δείχνει ο συνδυασμός του κόκκινου με το ροζ. Για να απογειώσεις λοιπόν το κόκκινο κραγιόν σου, επίλεξε ένα απαλό ροζ blush το οποίο θα προσδώσει στο μακιγιάζ σου μια αθωότητα και ταυτόχρονα ένα ανεπιτήδευτο sexiness.
  • Berry cheeks: Η ιδανικότερη απόχρωση για πολλούς επαγγελματίες makeup artists για να συνδυάσεις με το κόκκινο κραγιόν σου είναι εκείνη η φυσική που έχουμε όλες στα χείλη μας, η οποία πλησιάζει προς τους berry τόνους. Διάλεξε λοιπόν blushes που να είναι πανομοιότυπα με αυτό το χρώμα για να ταιριάξουν απόλυτα με τα φλογερά red χείλη σου. Κατά προτίμηση, επίλεξε κόκκινα lipsticks που να έχουν μπλε υποτόνο για να δημιουργηθεί μεγαλύτερη αρμονία στο μακιγιάζ και μεταξύ των αποχρώσεων.

 

 

Πηγή άρθρου: glow.gr

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: katiasbeautyworld.blogspot.com