Trends, Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Η τάση στο makeup είναι…90s!

Η μόδα και οι τάσεις σε μαλλιά και μακιγιάζ συχνά πυκνά ανακυκλώνονται.. Φέτος σειρά έχουν τα 90s!

Παρατηρώντας κανείς τις πασαρέλες, τα περιοδικά και φυσικά τα social media, το μακιγιάζ των 90s φαίνεται να κυριαρχεί! Σκούρα χείλη, μεταλλικές σκιές και διάφανη επιδερμίδα που μοιάζει φυσική είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία με μερικά απλά tips μπορείτε πολύ εύκολα να επιτύχετε:

Natural-looking skin:Η διάφανη και φαινομενικά φυσική επιδερμίδα, χωρίς δηλαδή να διακρίνονται τα foundation, είναι το βασικότερο στοιχείο του makeup των 90s. Για να το πετύχετε  χρησιμοποιήστε μια ελαφριά ενυδατική κρέμα, έπειτα απλώστε ένα προϊόν βάσης μέτριας κάλυψης και ολοκληρώστε με concealer στους μαύρους κύκλους και πούδρα ελεύθερης μορφής για να «κλειδώσετε» αυτό που δημιουργήσατε.

dfb0pnbueaasgz.jpg

Natural Blush:Φέτος, τα ρουζ σε έντονες αποχρώσεις παραχωρούν τη θέση τους σε πιο φυσικούς τόνους, ώστε να αναδεικνύονται και τα άλλα δύο χαρακτηριστικά αυτού του make up, δηλαδή η φυσικότητα του δέρματος και οι μεταλλικότητα στις σκιές. Για μεγαλύτερη επιτυχία,  προτιμήστε χρώματα που βρίσκονται κοντά στον τόνο του δέρματός σας: ένα peachy blush για ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα,  κάποιο με ουδέτερο μοβ υποτόνο για ουδέτερη  είτε κάποιο πιο σκούρο καφέ εάν έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα.

Metallic eyeshadow: Κάνοντας τη σωστή επιλογή, οι μεταλλικές αποχρώσεις  μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εφαρμόστε μια metallic σκιά στο κινητό βλέφαρο και για επιπλέον glam αποτέλεσμα, βρέξτε το πινέλο ματιών σας με ελάχιστο νερό και ακουμπήστε το λίγο σε μια μεταλλική σκιά ματιών σε κρεμώδη μορφή.

90s-brown-lipstick.jpg

Matte smokey eyes: Τα ματ smokey eyes αναβαθμίζονται τη νέα χρονιά με ψυχρούς τόνους και smudged eyeliner. Πάρτε ένα μαλακό μολύβι ματιών και σχηματίστε χοντρές γραμμές σε όλο το κινητό βλέφαρο. Έπειτα, με ένα πινέλο μουτζουρώστε αυτές τις γραμμές για να απλωθεί παντού το χρώμα. Όπου βρίσκετε κενά, προσθέστε κάποια μαύρη σκιά που δίνει περισσότερη ένταση.

Nude lips: Επιλέξτε κραγιόν και μολύβια χειλιών ή lipglosses σε light nude τόνους, ενώ εάν έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα, επιλέξετε πιο dark αποχρώσεις. Για μεγαλύτερη ακρίβεια, σχηματίστε το περίγραμμα με ένα μαλακό lipliner και γεμίσετε το εσωτερικό των χειλιών με ένα αντίστοιχου τόνου κραγιόν.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή άρθρου: glow.gr Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου:shesaid.com