Μακιγιάζ, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο

Τον Μάρτιο η πρώτη σειρά κραγιόν του οίκου Hermes!

O οίκος Hermes έρχεται να ταράξει τον χώρο των καλλυντικών, λανσάροντας από τον επερχόμενο Μάρτη την πρώτη του σειρά κραγιόν! 

Τι και αν η απόκτηση μιας τσάντας αποτελεί ένα… άπιαστο όνειρο για τις περισσότερες γυναίκες. Ο οίκος Hermes μπαίνει δυναμικά στον χώρο της ομορφιάς με μια ολόφρεσκη σειρά κραγιόν που θα φέρει την υπογραφή του, διευρύνοντας έτσι το  καταναλωτικό του κοινό και καθιστώντας τα προϊόντα του πιο…προσιτά!

Αποτέλεσμα εικόνας για σειρά κραγιόν του οίκου Hermes

H πρώτη του συλλογή κραγιόν θα φέρει το όνομα Rouge Hermès και θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον ερχόμενο Μάρτιο. Κάθε πολυτελές bullet κραγιόν θα κοστίζει περίπου 60€ και τα οποία θα ξαναγεμίζουν με 38€, ακολουθώντας την τάση του sustainability. H συσκευασία  θα ακολουθεί την τάση του color-blocking, ενώ τα κραγιόν θα είναι και ελαφρά αρωματισμένα με τα χαρακτηριστικά αρώματα του οίκου. Θα περιλαμβάνει 24 αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός διαχρονικού κόκκινου και ενός πορτοκαλί σε δύο φινιρίσματα, matte και satin. Η συλλογή θα περιλαμβάνει επίσης ένα μολύβι χειλιών, ένα πινέλο για τη σωστή εφαρμογή των κραγιόν, αλλά και ένα μικρό καθρέφτη.

Θα αναμένουμε λοιπόν να δοκιμάσουμε τα νέα κραγιόν και με περιέργεια θα περιμένουμε να δούμε αν αυτό το εγχείρημα θα επεκταθεί σταδιακά και στα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ!

 

 

 

 

Πηγή άρθρου: missbloom.gr Πηγή εξωφύλλου: athinorama.gr