Μακιγιάζ, Μαλλιά, Νύχια, Ομορφιά

“ANNA ΞΕΝΟΥ”: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΚΡΩΝ

H πολυετής παρουσία τους στο χώρο του κομμωτηρίου είναι η απόδειξη της εμπιστοσύνης που εμπνέουν στον επαγγελματία κομμωτή

 • Σε συνεργασία με επώνυμες εταιρίες του εξωτερικού φροντίζουν για την επίπλωση και τον εξοπλισμό του κομμωτηρίου.
 • Παρέχουν όλα τα απαραίτητα προϊόντα και είδη στον επαγγελματία σε συνδυασμό με την καλή εξυπηρέτηση.
 • Στον χώρο του μανικιούρ – πεντικιούρ προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στον επαγγελματία τεχνίτη με σειρές καταξιωμένων εταιρειών.
 • Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και εργαλεία, για φυσικά και τεχνητά νύχια.
 • Προσφέρουν μια σειρά επαγγελματικών προϊόντων για ενυδάτωση, απολέπιση και αναζωογόνηση του δέρματος και του σώματος. Η απόλυτη spa εμπειρία μέσα από μοναδικά αρώματα.
 • Ολοκληρώνοντας την σειρά περιποίησης και ομορφιάς η εταιρεία προσθέτει στην γκάμα των προϊόντων της και όσα αφορούν το μακιγιάζ.
 • Στο κατάστημα τους θα βρείτε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για ένα τέλειο μακιγιάζ τόσο για τον επαγγελματία make up artist όσο και τον ιδιώτη.

     Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

 • Το εκπαιδευμένο προσωπικό πωλήσεων
 • Οι επισκέψεις του τμήματος πωλήσεων στην έδρα του επαγγελματία
 • Η έμφαση στις ειλικρινείς και φιλικές σχέσεις με τους πελάτες μας
 • Η άριστη τεχνική υποστήριξη (service)
 • Διανομή στον χώρο σας χωρίς χρέωση (Εντός Νοτίων Προαστίων)
 • Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Λίγα λόγια για την εταιρεία:
Η εταιρεία «ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ» ιδρύθηκε το 2003 σαν συνέχεια της εταιρείας «ΞΕΝΟΣ» που είχε ιδρυθεί από τον πατέρα της ιδιοκτήτριας Ξένο Ιωάννη το 1976 στο κέντρο της Αθήνας. Στην Γλυφάδα άνοιξε το κατάστημα μεταπώλησης με επώνυμα προϊόντα, μηχανήματα και έπιπλα κομμωτηρίου. Δύο χρόνια μετά, το 2005 η εταιρεία «ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ» γίνεται αντιπρόσωπος για την εταιρία “EF exclusive” και μπαίνει δυναμικά στον τομέα της αισθητικής άκρων και ονυχοπλαστικής ανοίγοντας πάνω από το κατάστημα, σχόλη 300τ.μ. αρχικά για Νύχια και Μακιγιάζ και στη συνέχεια κομμωτική και αισθητική προσώπου.

Αποτέλεσμα εικόνας για anna xenou logo

Μεγάλος σταθμός στο δυναμικό της εταιρείας είναι η απόκτηση της αντιπροσωπείας Compagnia Del Colore τo 2010. Παράλληλα στην εκπαίδευση, όσον αφορά την Κομμωτική τέχνη, γίνεται χρήση των προϊόντων “Compagnia Del Colore”, ενώ παράλληλα γίνεται προώθηση αυτών και από το κατάστημα μεταπώλησης. Με συνεργασίες και δυναμικές αντιπροσωπίες, τόσο με brand του εξωτερικού όσο και ελληνικές, δυναμώνει ο εταιρικός χαρακτήρας της επιχείρησης και αυξάνονται οι υπηρεσίες στην εκπαίδευση που προσφέρει η σχολή «ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ» που το 2016 πιστοποιείται πλέον ως ΚΔΒΜ 1.

Παράλληλα με τα επώνυμα προϊόντα και μηχανήματα ο τομέας της κομμωτικής εμπλουτίζεται με τις εταιρείες “TAKAI Scissors, DANDY, Kosimetiks for barbers, Ricki Parodi hair tools και JasΟre. Παράλληλα και ο τομέας της αισθητικής άκρων μεγαλώνει με τις εταιρείες Misa, JasΟre, με τη Wictor και την Elegance.

Η εταιρεία όμως δεν σταματά εκεί! Θέλοντας να ενισχύσει τις πολλαπλές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει ένα εκπαιδευτικό κέντρο ομορφιάς , συνεργάζεται με την CLD extension lashes και επεκτείνει και την εκπαίδευση της προς αυτόν τον τομέα μεγαλώνοντας παράλληλα και την γκάμα των προϊόντων για τον επαγγελματία. Το τελευταίο απόκτημα της «ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ» είναι η εταιρεία “Purles” που απευθύνεται αποκλειστικά στον/στην αισθητικό που θέλει να προσφέρει ό,τι καλύτερο και εξειδικευμένο προϊόν στον πελάτη του. Η αισθητική προσώπου και σώματος επίσης προστίθεται στη εκπαίδευση το 2017 ως τον τελευταίο τομέα εξειδίκευσης της ομορφιάς μέχρι τώρα… (γιατί συνεχώς προστίθενται νέα προγράμματα).

Τον Μάιο του 2017 η εταιρεία «ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ» μεγαλώνει το δίκτυο μεταπώλησης με ένα νέο κατάστημα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Ενώ το 2018 δημιουργείται ένα νέο δίκτυο πώλησης για την επαρχία.

Μια εταιρεία που συνεχώς εξελίσσεται, μεγαλώνει την “οικογένεια” της, προσφέρει δωρεάν σεμινάρια σε επαγγελματίες, κάλυψη από τεχνικό τμήμα και επισκευές εργαλείων (service) καθώς και διανομή στον χώρο σας!

Η πολυετή πείρα στον χώρο και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού με σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, δίνει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εταιρεία. Ο εξωστρεφής και πολυδιάστατος χαρακτήρας της εταιρείας βάζει τα γερά θεμέλια του στον χώρο της ομορφιάς εδώ και δεκαετίες, μιας εταιρείας που δεν επαναπαύεται στην επιτυχία και καινοτομεί συνεχώς με νέες δραστηριότητες και προϊόντα. Με βασικό μότο “Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε επαγγελματίες στον χώρο της ομορφιάς!!

Για περισσότερες πληροφορίες βρείτε τους στο:

 • Κατάστημα – Έκθεση Άνω Γλυφάδας, Βορείου Ηπείρου 24, Άνω Γλυφάδα, Τ.Κ. 16562 Tηλ.: 210 9614595, Fax: 210 9628634
 • Κατάστημα – Έκθεση Νέα Σμύρνης Αγίας Σοφίας 104, Νέα Σμύρνη, Τ.Κ. 17123, Tηλ.: 210 9349768
 • Εκπαιδευτικό Κ.Δ.Β.Μ. Επιπέδου Γ. Γεννηματά 45, Άνω Γλυφάδα ,Τηλ.: 210 9614595, Τ.Κ. 16562

και στα social media: Facebook  και Instagram