Μακιγιάζ, Προϊόντα, Πρόσωπο

Ανακάλυψε τα καλύτερα concealer που κυκλοφορούν

Μιλάμε για απόλυτο καμουφλάζ

Το κονσίλερ είναι το προϊόν που φοράμε όλες πριν βγούμε από το σπίτι. Είναι τόσο απαραίτητο όσο και τα παπούτσια μας! Το concealer βλέπεις, μας κάνει να δείχνουμε πιο ξεκούραστες και οι καταραμένες ημέρες που έχουμε αναγκαστεί (για οποιονδήποτε λόγο) να βγούμε χωρίς να το έχουμε φορέσει, είναι εκείνες οι ημέρες που μας λένε «φαίνεσαι κουρασμένη;».

Το ξέρω ότι φαίνομαι κουρασμένη, mind your own business είναι η απάντηση που θα θέλαμε να δώσουμε αλλά το γεγονός παραμένει: Χωρίς κονσίλερ μοιάζουμε σα να έχουμε να κοιμηθούμε μία εβδομάδα. Ακόμα και αν το φορέσουμε όμως, κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να μας προδώσει ή ακόμα χειρότερα, μπορεί να μην καταφέρει να μας βοηθήσει καθόλου.

Βλέπεις, τα κονσίλερ –όπως και τα μεικάπ- έχουν αρκετές διαβαθμίσεις στην κάλυψη. Υπάρχουν κονσίλερ για διάφανη κάλυψη, κονσίλερ για λάμψη, κονσίλερ που μοιάζουν με υλικό κατασκευών και καλύπτουν όλο μας το είναι… Αυτό που στην πραγματικότητα θέλουμε είναι απόλυτη κάλυψη και αίσθηση άνεσης και εδώ δυσκολεύουν τα πράγματα.

Τεστάραμε, δοκιμάσαμε και καταλήξαμε σε εκείνα τα προϊόντα που εξαφανίζουν τους μαύρους κύκλους με ένα πέρασμα, παρέχουν απόλυτη κάλυψη διαρκείας, δεν φαίνονται και σε κάνουν να νιώθεις πως δεν φοράς τίποτα. Θα τα βρεις όλα στην παρακάτω gallery και παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα…

BOBBI BROWN, NSTANT FULL COVER CONCEALER

BENEFIT COSMETICS, BOI-ING CAKELESS CONCEALER

DIOR, FOREVER SKIN CORRECT 24H WEAR FULL COVERAGE MOISTURIZING CREAMY CONCEALER

HUDA BEAUTY, THE OVERACHIEVER CONCEALER

MAYBELLINE NEW YORK, SUPER STAY FULL COVERAGE UNDER-EYE CONCEALER

ESTEE LAUDER, DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE FLAWLESS WEAR CONCEALER

SMASHBOX, STUDIO SKIN FLAWLESS 24 HOUR CONCEALER

SHISEIDO, SYNCHRO SKIN SELF REFRESHING DUAL TIP CONCEALER

MAC, STUDIO FIX 24-HOUR SMOOTH WEAR CONCEALER

CLINIQUE, BEYOND PERFECTING FOUNDATION + CONCEALER

L’ OREAL PARIS, INFAILLIBLE MORE THAN CONCEALER

 

Πηγή:https://www.queen.gr/ Πηγή Φωτογραφίας:  https://www.bovary.gr/