Μακιγιάζ, Πρόσωπο

No makeup look: 7+1 tips για να το τελειοποιήσεις

Γιατί η επιτυχία του μακιγιάζ κρίνεται στη λεπτομέρεια!

Είναι το μακιγιάζ που αναδεικνύει τα φυσικά χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας και για να το πετύχουμε πρέπει να ακολουθήσουμε συγκεκριμένα βήματα. Για τις περισσότερες από εμάς φαντάζει το πιο εύκολο πράγμα, αλλά όλοι οι make up experts υποστηρίζουν ότι το no make up look είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί συγκριτικά με ένα έντονο μακιγιάζ.

Το natural look είναι τάση στο μακιγιάζ εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, έχει εδραιωθεί στον κόσμο της ομορφιάς και το επιλέγουν διάσημοι Οίκοι, καθώς χαρίζει τη φυσικότητα και τη φρεσκάδα που χρειάζονται τα μοντέλα τους. Άσε που με αυτό το μακιγιάζ δεν επιβαρύνεις πολύ το δέρμα σου και του επιτρέπεις να «αναπνέει» σωστά.

Εσύ, όμως, ξέρεις πώς θα κάνεις το σωστό no makeup look; Μάθε  παρακάτω βήμα-βήμαπως θα το καταφέρεις με σίγουρη επιτυχία!

1.Προετοίμασε το πρόσωπό σου. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μια απαλή και λαμπερή επιδερμίδα πριν απλώσεις οποιοδήποτε καλλυντικό. Κάνε, λοιπόν, καλό καθαρισμό, άπλωσε την ενυδατική κρέμα σου και περίμενε λίγη ώρα να στεγνώσει.

2.Χρησιμοποίησε ελαφρύ foundation. Για φυσικό look, προτίμησε ένα water-based foundation, το οποίο θα καλύψει τις ατέλειες χωρίς να δημιουργεί την αίσθηση ότι φοράς μάσκα. Αν έχεις ήδη πολύ απαλή επιδερμίδα, επίλεξε μια BB ή CC cream.

3.Βάλε concealer για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

4.Χρησιμοποίησε ρουζ για να δώσεις την αίσθηση της υγείας στα μήλα του προσώπου σου.

5.Βάλε highlighter στα μήλα του προσώπου, στο κόκκαλο του φρυδιού και στη μύτη.

 

6.Μην το παρακάνεις με τα φρύδια. Αν έχεις πυκνά φρύδια, απλά χτένισέ τα. Ειδάλλως, τόνισέ τα ελαφρά με ένα μολύβι στη φυσική απόχρωση της τρίχας.

 

7.Άπλωσε μάσκαρα στις βλεφαρίδες για να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου και να τονίσεις το χρώμα των ματιών σου.

 

8.Βάλε στα χείλη lip balm σε φυσική απόχρωση για να τους δώσεις την απαραίτητη λάμψη.

Είσαι πανέτοιμη!

 

 

Πηγή:https://www.queen.gr/ Πηγή Φωτογραφίας:  https://www.azyaamode.com/