Μακιγιάζ, Μαλλιά, Ομορφιά, Πρόσωπο

Beauty tips για να δείχνεις πιο νέα και φρέσκια από ποτέ!

Εάν σας λέγαμε ότι το μυστικό για να φαίνεστε πιο νέες μπορεί να γίνει σε λιγότερο από μια ώρα, δεν απαιτεί κάποιο ραντεβού σε πλαστικό χειρουργό και αφορά τα μαλλιά σας και το μακιγιάζ σας πως θα σας φαινόταν; Σίγουρα θετικό και δελεαστικό. Πριν βιαστείτε, λοιπόν, να σκεφτείτε οτιδήποτε πιο δραστικό υπάρχει στον χώρο της ομορφιάς για να διώξετε μερικά χρόνια από πάνω σας  αποκτήστε το χτένισμα που θα σας κάνει να φαίνεστε ακόμα και δέκα χρόνια νεότερες ή περιποιηθείτε το πρόσωπό σας με ορισμένες απίστευτες προτάσεις στο makeup. Οι παρακάτω ιδέες θα σας δώσουν την έμπνευση που χρειάζεστε, πριν ετοιμαστείτε για την πολυπόθητη αλλαγή. Ας δούμε ποιες είναι αυτές!

Hair Looks

Μακρύ Καρέ

lob.jpg


Το μακρύ καρέ είναι εξαιρετικά κολακευτικό για όλες τις γυναίκες, ενώ ταυτόχρονα είναι κομψό και chic. Είτε αποφασίσετε να έχετε ίσια τα μαλλιά είτε να κάνετε χαλαρούς κυματισμούς, είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Όπως καταλαβαίνετε, δε χρειάζεται και ιδιαίτερο styling. Αξίζει επίσης να επισημανθεί ότι, η αραίωση και η αποδυνάμωση των μαλλιών ειδικά στις μεγαλύτερες ηλικίες είναι σε άνοδο και το κούρεμα lob, όπως ονομάζεται στα αγγλικά κι ελληνιστί μακρύ καρέ, είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι έχετε περισσότερα και πιο πυκνά μαλλιά, αφού ο όγκος πάντα αυξάνεται λόγω του κοντού μήκους. Plus, το τελευταίο διάστημα αποτελεί μεγάλο trend, οπότε σκεφτείτε το σοβαρά.

Αφέλειες

fringe.jpg


Με αυτό το haircut κανείς δε θα ξέρει αν το μέτωπό σας είναι σαν μωρού ή έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι πρώτες ρυτίδες. Ο καλύτερος τρόπος, λοιπόν, για μια νεανική εμφάνιση είναι να επιλέξετε τις αφέλειες. Μπορεί να προσδίδουν ένα dramatic και πιο σοβαρό αποτέλεσμα στην εμφάνισή σας, αλλά στην πραγματικότητα κρύβουν τις λεπτές γραμμές, προσφέρουν σχήμα στο πρόσωπο και στρέφουν την προσοχή προς τα μάτια. Plus, οι αφέλειες που έχουν και φόρα προς τα μάγουλα, πετυχαίνουν κι ένα φυσικό contour & lift αποτέλεσμα.

Pixie 

838dfef2058e0928f6b5bd1fe48053a6.jpg


Σίγουρα πολλές από εσάς δε θα τολμήσετε με τίποτα να κόψετε υπερβολικά κοντά τα μαλλιά σας, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κούρεμα που είναι τεράστια τάση στο εξωτερικό, με αρκετές celebrities όπως η Halsey, η Hale Berry και η Joey King να το προτιμούν. Για να κάνετε styling προσθέστε λίγο hair gel στα χέρια σας και δουλέψτε τις τούφες σας με τα δάχτυλά σας για να δώσετε περισσότερο όγκο.

Makeup Secrets

Πρόσωπο

Τα βαριά foundations θα πρέπει να φύγουν από το νεσεσέρ σας. Επιλέξτε προϊόντα βάσης που χαρίζουν ελαφρύ και φυσικό look, ενώ διαθέτουν αρκετό νερό στη σύστασή τους, γεγονός που τα καθιστά αρκετά ανάλαφρα και κατάλληλα για την επιδερμίδα. Το ίδιο ισχύει και για τα concealers που πρέπει να είναι εξίσου ελαφριά. Όσον αφορά τα ρουζ, διαλέξτε πιο ροδαλές αποχρώσεις για δόσεις υγείας στο δέρμα σας. Plus, αποφύγετε να εφαρμόζετε πούδρα σε όλο το πρόσωπο κι επικεντρωθείτε περισσότερο στη ζώνη Τ που εμφανίζει λιπαρότητα.

Μάτια

Τα έντονα μακιγιάζ τείνουν να προσθέτουν περισσότερα χρόνια στο πρόσωπο μιας γυναίκας, γιατί πολύ απλά τονίζουν τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Για αυτόν τον λόγο λοιπόν αφήστε στην άκρη μαύρα eyeliners και μολύβια ματιών, καθώς και ζωηρές σκιές. Αντ’ αυτών, προτιμήστε eyeshadows σε γήινες αποχρώσεις, mascaras που προσφέρουν διακριτικό αποτέλεσμα. Editor’s note: Προσθέστε ελάχιστη ποσότητα highlighter στην εσωτερική γωνία του ματιού για να δώσετε μια διακριτική λάμψη στο βλέμμα σας και κάνοντάς το να μοιάζει πιο φρέσκο.

max-mara-fw17-rtw-fall-winter-2017-backstage-beauty-makeup-4-hairstyle-models.jpg

Χείλη

Τα σκούρα κραγιόν αποτελούν ένα μεγάλο no εάν θέλετε να δείχνετε πιο νέες με το μακιγιάζ σας. Πείτε το yes σε αποχρώσεις nude και ροζ, ή επιλέξτε το κλασικό κόκκινο κραγιόν που δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα και θα σας χαρίσει και μια πιο feminine νότα στο πρόσωπο. Σχετικά με τις υφές στα lipsticks, προτιμήστε τα lip glosses που είναι έτσι κι αλλιώς πιο νεανικά, ενώ αφήστε στην άκρη τα ματ γιατί πολλές φορές κάνουν τα χείλη αρκετά ξηρά με αποτέλεσμα να σας μεγαλώνουν άδικα.

The products

 Hot right now

Hot right now

Skin Long-wear Fluid Powder Foundation, Bobbi Brown

 Natural Cheeks

Natural Cheeks

Cheek Color Inhibition, Tom Ford Beauty

 Must try

Must try

Naked2 Basics Eyeshadow Palette, Urban Decay

 New entry

New entry

Size Up Mascara, Sephora Collection

 Juicy lips

Juicy lips

Vinyl Cream No 421, YSL

 Perfect Nude

Perfect Nude

Lipstick in Rossetto – Satin – VIVA GLAM II, MAC

Πηγή:https://glow.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.inikaorganic.com/