Μακιγιάζ, Ομορφιά, Πρόσωπο

5 minute makeup: Ιδέες για ένα γρήγορο και πανέμορφο μακιγιάζ

Γίνεται να είστε εντυπωσιακές με ένα μακιγιάζ που θα κρατήσει λιγότερο από 5 λεπτά; Φυσικά!

Είναι τόσο εύκολα και γρήγορα που όλοι θα νομίζουν πως οι γνώσεις σας σε αυτό το κομμάτι του makeup είναι αμέτρητες!

Big Fish

83895807-191430625258680-4252253202332574-n-ZGpLB.jpg

Για να δώσετε ένταση στο βλέμμα, αρχικά θα πρέπει να βρείτε την τέλεια mascara, που θα διαχωρίζει ακόμη και τις πιο μικρές τριχούλες, ενώ ταυτόχρονα θα δίνει όγκο. Επιμεληθείτε τις βλεφαρίδες σας και ολοκληρώστε με τον τέλειο σχηματισμό στα φρύδια σας. Στα χείλη προτιμήστε ένα μπεζ lipgloss για να τα κάνετε πιο σαρκώδη και ποθητά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα σας κοιτάνε!

Colorful Eyeliner

83910812-136803274485833-6936158036851806033-n.jpg

 

Εάν θέλετε να ξεφύγετε από το κλασικό μαύρο eyeliner, καλό είναι να στραφείτε προς ένα χρωματιστό που αποτελεί μια μεγάλη τάση αυτή τη στιγμή. Σίγουρα το project eyeliner σας φαίνεται δύσκολο, αλλά δε χρειάζεται να πανικοβάλλεστε. Βρείτε την απόχρωση που σας αρέσει και ξεκινήστε να σχεδιάζετε τη γραμμή σας από τη μέση του άνω βλεφάρου πηγαίνοντας προς τα έξω. Αφήστε το υπόλοιπο πρόσωπο πιο διακριτικό, για να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Red Lips

london-fashion-week-best-beauty.jpg

Τα κόκκινα χείλη δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και τα κόκκινα κραγιόν δε θα πάψουν ποτέ να κατακλύζουν την αγορά σε άπειρες και διαφορετικές αποχρώσεις. Το μόνο που μένει είναι να βρείτε την ιδανική για εσάς, να σχηματίσετε ένα ωραίο περίγραμμα χειλιών, χωρίς να κάνετε overlining και να ολοκληρώσετε με το αγαπημένο σας red lipstick. Πάρτε ιδέες από τις αγαπημένες σας celebrities που σε πολλά red carpet looks έχουν διαλέξει κάποιο κόκκινο κραγιόν και δημιουργήστε μια ακαταμάχητη και σέξι εμφάνιση. Plus, με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε τα χείλη σας αμέσως πιο juicy και σαρκώδη, ακόμη κι αν δεν είναι στην πραγματικότητα.

Cat Eye

glossy.jpg

Τι καλύτερο από το να δημιουργήσετε ένα γρήγορο cat eye το οποίο είναι εύκολο να γίνει από όλες σε ελάχιστο χρόνο και με λίγα προϊόντα μακιγιάζ; Αντί για κάποιο στυλό eyeliner θα πάρετε ένα μαύρο μολύβι μαλακό, ώστε να σχεδιάσετε με αυτό τη γραμμή σας. Δε χρειάζεται να είναι τέλεια, γιατί μετά με ένα μικρό πινελάκι ματιών θα τη σβήσετε και θα γίνει πιο edgy και rock το αποτέλεσμα. Αντιγράψτε την παραπάνω φωτογραφία αφήνοντας τα χείλη σας διάφανα και λαμπερά και είστε πανέτοιμες!

90s Contour

moschino-bks-v-rs19-9004-1547730735.jpg

Εάν θέλετε να δώσετε ένα ρετρό twist στο μακιγιάζ σας με λίγες μόνο κινήσεις, μπορείτε να στραφείτε σε πιο γήινους τόνους, όπως το σκούρο καφέ ή το μπορντό ή και το κεραμιδί. Για παράδειγμα, βάψτε τα χείλη σας σε bold αποχρώσεις και κάντε ένα διακριτικό contouring για να ολοκληρώσετε το makeup σας εύκολα και γρήγορα. Plus, φροντίστε να έχετε καλοσχηματισμένα φρύδια και μια απλή κι ελαφριά βάση και είστε έτοιμες!

 

 

Πηγή:https://glow.gr/ Πηγή φωτογραφίας: https://www.careergirldaily.com/