Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Το ελαφρύ μακιγιάζ που θα ανεβάσει τη διάθεσή σου στο σπίτι

Ο Γρηγόρης Πυρπύλης, House Make-Up artist της Shiseido, μας προτείνει τα 4 βήματα που θα χαρίσουν λάμψη στο πρόσωπό μας, ακόμα και αυτές τις μουντές ημέρες που διανύουμε.

Φυσικά συνεχίζουμε να παραμένουμε σπίτι, μπορούμε όμως να θυμηθούμε ξανά κάποιες από τις αγαπημένες μας συνήθειες για να νιώσουμε λίγο καλύτερα. Κάνουμε την αρχή με ένα ελαφρύ μακιγιάζπου θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και θα ανεβάσει την διάθεσή μας. Ο Γρηγόρης Πυρπύλης, House Make-Up Artist της Shiseido, μας αποκάλυψε τα must προϊόντα που θα χρειαστούμε για ένα γρήγορο και πολύ διακριτικό μακιγιάζ στο σπίτι.

Δώστε ελαφριά κάλυψη και λάμψη με το cushion type foundation Synchro Skin Self Refreshingή μια απλή ΒΒ cream που ενισχύει την υγρασία ενώ έχει ανάλαφρη αίσθηση. Προσθέστε λίγο κονσίλερ μόνο αν το θεωρείτε απαραίτητο.

 

Δώστε λίγο χρώμα στα μάγουλα με ένα κρεμώδες blush, όπως το Blush Minimalist Whipped Powder σε αποχρώσεις coral ή peach. Για ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα, σχεδιάστε ένα W που ξεκινά από την κορυφή του δεξιού ζυγωματικού, προχωρά κάτω στο μάγουλο, ανεβαίνει ξανά προς τη μύτη και κάνει ένα δεύτερο V προς την άλλη πλευρά Στα χείλη προσθέστε ένα φωτεινό lip gloss.

Προσθέστε λίγη περισσότερη λάμψη προσθέτοντας μια μικρή σταγόνα illuminator, χρησιμοποιώντας τοSynchro Skin Illuminator σε μάγουλα, μύτη και μέτωπο. Μπορείτε να το εφαρμόσετε με ένα μεγάλο πινέλο και να το αναμείξετε με την ενυδατική σας κρέμα.

Δώστε ένταση στο βλέμμα σας.Τονίστε το τόξο των φρυδιών σας και ενισχύστε τις βλεφαρίδες σας με την Imperial Lash Mascara Ink της Shiseido.

 

 

 

 

 

Πηγή:https://elle.gr Πηγή φωτογραφίας: https://eli.gr