Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Mακιγιάζ φορώντας μάσκα: Βeauty tips που θα σας βοηθήσουν

Μπορεί να τελείωσε η καραντίνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποχωριστούμε την ιατρική μάσκα. Επομένως, απαιτούνται αλλαγές στο μακιγιάζ, με έμφαση- που αλλού;- στα μάτια!

Η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς δεν αλλάζει είτε βρισκόμαστε σε καραντίνα είτε όχι. Ένας ορός, ένα ενυδατικό primer, η κρέμα ημέρας (αντιγηραντική, ενυδατική, αντιρυτιδική) και το αντηλιακό τώρα που άλλαξε ο καιρός είναι παραπάνω από απαραίτητα για να αναπληρώσουν τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα και να το προστατεύσουν. Η φροντίδα των ματιών επίσης παραμένει απαραίτητη, προκειμένου να προστατευτεί αυτή η ευαίσθητη περιοχή από τις ελεύθερες ρίζες, τους μαύρους κύκλους, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, που πρώτα εκεί κάνουν την εμφάνισή τους. Μετά την ενυδατική ή αντιγηραντική σας κρέμα, εφαρμόστε ένα αδιάβροχο foundation, μια διάφανη πούδρα και ένα concealer που θα καλύψει τις ατέλειες.

Τι αλλάζει λοιπόν; Μα, το μακιγιάζ, που πλέον επικεντρώνεται στα μάτια, αφού η απαραίτητη χρήση της μάσκας περιορίζει πολύ το πεδίο εφαρμογής του. Αφήστε που είναι και μια πρόκληση για διαφορετικές -και γιατί όχι τολμηρές- εμφανίσεις. Ένα winged eyeliner, ένα nude smokey eye ή ένα glossy make up look θα υπογραμμίσει το βλέμμα σας, χαρίζοντάς του βάθος και ένταση. Απαραίτητος είναι και ο σωστός σχηματισμός των φρυδιών με ένα λεπτό μολύβι ή μια ανοιχτή σκιά, καθώς και οι δύο στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες.

Βάλτε στην άκρη τα κραγιόν για λίγο καιρό. Τα χείλη μένουν κρυμμένα, οπότε είναι η κατάλληλη ευκαιρία για συστηματική περιποίησή τους με ένα ενυδατικό balm, που επιπλέον θα τα διατηρήσει ενυδατωμένα κάτω από τη μάσκα.

 

Αντιγηραντικός ορός Future Solution LX Legendary Enmei Serum, Shiseido, shop online

 

Αντηλιακό Advanced Brightening UV Defence Sunscreen SPF50, Skinceuticals

Pure Canvas Primer Hydrating, Laura Mercier, shop online

All Hours Foundation, Yves Saint Laurent, shop online

Creamy Concealer Kit, Bobbi Brown, shop online

Παλέτα ματιών Nudes of New York Eyeshadow Palette, Maybelline, shop online

Monsieur Big Volume Mascara, Lancôme, shop online

Μολύβι φρυδιών Goof Proof Brow Pencil, Benefit, shop online

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: https://vogue.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.allyou.gr/