Μακιγιάζ, Πρόσωπο

5 Χρώματα κραγιόν για το φετινό καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ και ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου! Ξέρεις ότι το καλοκαίρι το βάψιμο πρέπει να είναι πιο ελαφρύ, γι’ αυτό και δε χρειάζονται βαριά καλλυντικά. Ωστόσο, το κραγιόν παραμένει απαραίτητο και αυτή την εποχή. Αν θέλεις λοιπόν να δείχνεις στιλάτη και φρέσκια πρέπει να βρεις τις κατάλληλες αποχρώσεις κραγιόν για φέτος το καλοκαίρι!

Το κραγιόν σου πρέπει να ανανεωθεί και να ταιριάζει στην εποχή ώστε να κάνεις εντυπωσιακές καλοκαιρινές εμφανίσεις! Δες 5 αποχρώσεις κραγιόν που πρέπει να δοκιμάσεις το καλοκαίρι 2020!

1. Ανοιχτό πορτοκαλί κραγιόν

Αν θέλεις φέτος το καλοκαίρι να ξεχωρίσει το μακιγιάζ σου πρέπει να δοκιμάσεις ένα ανοιχτό πορτοκαλί κραγιόν. Για κάποιο λόγο, το πορτοκαλί δεν είναι από τα πιο δημοφιλή χρώματα κραγιόν αλλά όχι δικαίως. Αν βρεις τη σωστή απόχρωση μπορεί να δείχνει πραγματικά εντυπωσιακό! Ειδικά μάλιστα αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και μαλλιά, το πορτοκαλί κραγιόν θα είναι το χρώμα σου!

 

2. Φουξ αποχρώσεις κραγιόν

Το φουξ είναι ένα τελείως καλοκαιρινό χρώμα και ταιριάζει ιδιαίτερα σε απόχρωση κραγιόν. Είναι χαρούμενο, δροσερό και ταιριάζει σε όλα τα χρώματα επιδερμίδας και μαλλιών. Είτε λοιπόν είσαι ξανθιά είτε μελαχρινή το φουξ κραγιόν θα δείχνει τέλειο επάνω σου. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με λίγο ρουζ και μάσκαρα και δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο για ένα καλοκαιρινό βράδυ.

 

3. Nude καλοκαιρινά χείλη

Οι nude αποχρώσεις ταιριάζουν σε όλες τις εποχές και είναι τέλειες τόσο για πρωινές όσο και για βραδινές εμφανίσεις. Ειδικά μάλιστα αν σου αρέσει να τονίζεις περισσότερο τα μάτια σου, οι φυσικές αποχρώσεις στα κραγιόν είναι αυτές που ταιριάζουν περισσότερο ώστε να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα για καλοκαίρι. Για να μη δείχνει όμως χλωμό το αποτέλεσμα, δώσε χρώμα στα ζυγωματικά και είναι σίγουρο ότι θα δείχνεις υπέροχη!

 

4. Απαλές ροζ αποχρώσεις κραγιόν

Το ροζ είναι ένα διαχρονικό χρώμα που όμως ταιριάζει περισσότερο στους καλοκαιρινούς μήνες. Διάλεξε λοιπόν ένα απαλό ροζ κραγιόν για τις πρωινές σου εξόδους ή το γραφείο φέτος το καλοκαίρι. Με τον τρόπο αυτό θα δώσεις χρώμα στο πρόσωπο σου χωρίς όμως υπερβολές και θα δείχνεις φρέσκια και δροσερή τα καλοκαιρινά πρωινά!

 

5. Κλασικό κόκκινο κραγιόν

Το κόκκινο χρώμα στα χείλη είναι πάντα στη μόδα, ανεξάρτητα από την εποχή ή τη χρονιά. Είναι ένα χρώμα που αναβαθμίζει απευθείας το μακιγιάζ σου και τραβάει τα βλέμματα. Για το καλοκαίρι προτίμησε τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις του κόκκινου που έχουν μια μικρή δόση πορτοκαλί. Έτσι, το κόκκινο κραγιόν σου θα ταιριάζει τέλεια στην εποχή κι εσύ θα είσαι εντυπωσιακή και ανανεωμένη!

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.ediva.grΠηγή φωτογραφίας:https://mag.sigmalive.com/