Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Τα nude κραγιόν που θα ολοκληρώσουν τα γήινα makeup looks σας

Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει κι ετοιμαστείτε για σαγηνευτικές εμφανίσεις

Αδιαμφισβήτητα, καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στα κόκκινα κραγιόν. Ωστόσο, το καλοκαίρι, και ιδιαίτερα το φετινό, οι γήινες αποχρώσεις  στα χείλη είναι απόλυτα must. Plus, ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τα μακιγιάζσας που περιλαμβάνουν ηλιοκαμένο πρόσωπο, ουδέτερους τόνους, ροδακινί ρουζ και λάμψεις. Κάνοντας μια μεγάλη αναζήτηση στο διαδίκτυο και διαβάζοντας για τις καλοκαιρινές τάσεις στα κραγιόν, καταλήξαμε στα παρακάτω 9 nude lipsticks, που εκτός του ότι είναι εύκολα στην εφαρμογή, προσφέρουν ένα σαρκώδες αποτέλεσμα στα χείλη. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μάθετε για αυτά περισσότερα και να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο, εκείνο που δε θα λείπει ποτέ από την τσάντα σας στις καθημερινές και βραδινές σας εμφανίσεις!
006-chic-makeup-idea-with-thick-eye-liners-and-nude-lips-7.jpg

The nude lipsticks

Visionairy Gel Lipstick, Shiseido: Ένα κραγιόν μακράς διάρκειας VisionAiry Gel Lipstick που χαρίζει πλήρη κάλυψη κι έντονο χρώμα. Η ειδική του τεχνολογία χαρίζει ανάλαφρη, ενυδατωμένη αίσθηση στα χείλη σας. Must try!

Tatouage Couture, YSL: Το Tatouage Couture στην χαρίζει ένα έντονο και ζωηρό χρώμα δίνοντάς σας μια αίσθηση γυμνών χειλιών. Πιο cool και πιο ματ από ποτέ το Tatouage Couture Matte Stain μετουσιώνει την τάση των τατουάζ σε μια πολυτελή σύνθεση που δημιουργήθηκε μόνο για «επαναστατημένα» χείλη. Προσφέρει μεγάλη διάρκεια, σταθερότητα και ακριβή εφαρμογή.

Rouge D’Armani, Giorgio Armani: Ένα κραγιόν που χαρίζει άνεση και λάμψη στα χείλη χωρίς να ξεθωριάζει ή να «τρέχει». Η μοναδική του σύνθεση δίνει στα χείλη έντονο χρώμα που μένει σταθερό για 8 ώρες, ενώ η απαλή του υφή τα κρατά ενυδατωμένα συνεχώς. Αυτό το long-lasting κραγιόν «φιλοξενείται» σε μια κομψή θήκη από μαύρη λάκα, η οποία κλείνει ερμητικά με μαγνήτη.

Sheer Lipstick Pink, Erre Due: Κρεμώδες κραγιόν για μέτρια κάλυψη με αποτέλεσμα glossy που δεν κολλάει τα χείλη χάρη στην ειδική του σύνθεση. Εξαιρετικά εύκολο στην εφαρμογή.

Crushed Oil-Infused Gloss, Bobbi Brown: Μια εξαιρετικά απαλή σύνθεση, προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη και δεν κολλάει στα χείλη σε 12 απαλές μέχρι έντονες αποχρώσεις.

 Μακράς διάρκειας

Μακράς διάρκειας

Visionairy Gel Lipstick, Shiseido

Buy me

 Αίσθηση γυμνών χειλιών

Αίσθηση γυμνών χειλιών

Tatouage Couture, YSL

Buy me

 Σταθερό για 8 ώρες

Σταθερό για 8 ώρες

Rouge D’Armani, Giorgio Armani

Buy me

 Glossy φινίρισμα

Glossy φινίρισμα

Sheer Lipstick Pink, Erre Due

Buy me

 Sweet Talk

Sweet Talk

Crushed Oil-Infused Gloss, Bobbi Brown

Buy me

 Αδιάβροχο

Αδιάβροχο

Always on liquid lipstick, Smashbox

Buy me

 Για κάθε τόνο επιδερμίδας

Για κάθε τόνο επιδερμίδας

Matte Power Bullet Lipstick, Huda Beauty

Buy me

 Με μυρωδιά σοκολάτας

Με μυρωδιά σοκολάτας

Les Chocolats Ultra Matte Liquid Κραγιόν, L’ Oreal Paris

Buy me

 Με βούτυρο καρύδας

Με βούτυρο καρύδας

Natural Nude Lipstick, Too Faced

Buy me

 

Always on liquid lipstick, Smashbox: Τελειοποιημένο μετά από δοκιμές στο φωτογραφικό στούντιο της Smashbox στο L.A. αυτό το υγρό κραγιόν είναι αδιάβροχο και μένει σταθερό για ώρες, ενώ η τεχνολογία Advanced Polymer που διαθέτει εξασφαλίζει πως για 8 ώρες το χρώμα θα κρατήσει τη ζωντάνια του όπως τα πρώτα λεπτά που το απλώσατε. Η υγρή, ματ σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με το Primer Oil complex που κρατάει μαλακά και απαλά τα χείλη όσο το φοράτε. Ζωηρό, ματ, σταθερό χρώμα, απαλά χείλη, καμιά ανάγκη για φρεσκάρισμα. Τονίστε το περίγραμμα των χειλιών σας με το άκρο και μετά γεμίστε τα με χρώμα.

Matte Power Bullet Lipstick, Huda Beauty: Το Matte Power Bullet της Huda Beauty συνδυάζει το απαράμιλλο χρώμα με τη μοναδικά άνετη αίσθηση που είναι σχεδιασμένη να κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας. Με υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές, κάθε απόχρωση έχει μια ξεχωριστή σύνθεση και χαρίζει αποτέλεσμα πλήρους κάλυψης που διαρκεί. Χάρη στη βελούδινη ματ σύνθεσή του, το χρώμα γλιστρά πάνω στα χείλη χωρίς προσπάθεια, προσφέροντας ενυδάτωση και απαλότητα.

Les Chocolats Ultra Matte Liquid Κραγιόν, L’ Oreal Paris: Το Les Chocolates Ultra Matte Liquid Lipstick έχει μια φόρμουλα ανθεκτική στην τήξη, ώστε να ξεχάσετε το μουτζούρωμα ή το χτύπημα του χείλους για έως και 12 ώρες. Η ελαφριά φόρμουλα χρωματικών χειλιών είναι άνετη για να φορεθεί και δε σπάει, θρυμματίζεται ή ξεφλουδίζει. Εμπλουτισμένο με υπερκορεσμένες χρωστικές για έντονη χρωματική απόδοση.

Natural Nude Lipstick, Too Faced: Τα Natural Nudes είναι μια συλλογή από κρεμώδη κραγιόν σε 10 μοντέρνες nude αποχρώσεις, εμπλουτισμένες με βούτυρο καρύδας για ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην εφαρμογή. Οι πλούσιες χρωστικές τους δίνουν έντονο χρώμα στα χείλη όμως η ενυδατική, σαν balm, υφή τους τα περιποιείται και τα κρατάει απαλά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:https://glow.gr/ Πηγή φωτογραφίας:www.missbloom.gr