Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Τα 5 καλύτερα foundation της αγοράς!

Μια καλή βάση στην αρχή του μακιγιάζ σου είναι ίσως το πιο σημαντικό βήμα για τέλειο makeup. Ένα λείο και ομοιόμορφο δέρμα θα αναδείξει όλα τα χαρακτηριστικά σου και θα σου δώσει πάτημα στο να δημιουργήσεις όμορφα βαμμένα μάτια, χείλη και ζυγωματικά.

Πρέπει ωστόσο να θυμάσαι ότι μια βάση makeup  δεν έχει θαυματουργά αποτελέσματα, δεν μπορεί δηλαδή να καλύψει τα πάντα. Ο σκοπός του foundation είναι να προσδώσει στο δέρμα σου μια χρωματική ομοιογένεια και όχι να εξαφανίσει εντελώς τυχόν σπυράκια, πόρους, βαθουλώματα ή άλλα σημάδια. Υπάρχουν βέβαια προϊόντα τόσο καλά που πλησιάζουν το τέλειο αποτέλεσμα που όλες επιθυμούμε. Γιαυτό λοιπόν έχουμε να σου προτείνουμε 5 εξαιρετικά foundation για κάθε γυναίκα!

5 Καλά προϊόντα foundation για τέλεια βάση στο μακιγιάζ σου!

1. Foundation της MAC για έντονη καλυπτικότητα!nyx foundation

Το Face and Body της MAC είναι για όλους τους τύπους δέρματος και, αν και δε πρόκειται για το πιο οικονομικό foundation, σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Το καλό είναι πως πρόκειται για ενυδατικό προϊόν επομένως αφού το εφαρμόσεις δε θα νιώθεις αυτό το βάρος που αφήνουν συχνά οι βάσεις. Αφήνει μια σατινέ υφή και φυσικό αποτέλεσμα!

Μπορείς να το βρεις εδώ!

2. Ελαφριά βάση NYX!

 

foundation nyx

Εάν ψάχνεις για μέτρια ή χαμηλή κάλυψη, τo Total Control της NYX θα γίνει το επόμενο αγαπημένο σου foundation. Είναι και προϊόν λάμψης, δηλαδή αφήνει στο τέλος της εφαρμογής μια όμορφη γυαλάδα, χωρίς όμως υπερβολές. Το σταγονόμετρο θα σε βολέψει στην εφαρμογή του προϊόντος ώστε να βάζεις ελεγχόμενη ποσότητα!

3. Σταθερή βάση για όλων των τύπων επιδερμίδες!

nyx βάση για makeup

Το Can’t stop won’t stop της NYX είναι ένα ιδιαίτερα σταθερό και ματ προϊόν. Είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις εάν ψάχνεις για βάση μεγάλης κάλυψης. Παρά την έντονη καλυπτικότητα του ως προϊόν, το συγκεκριμένο foundation είναι λεπτόρευστο επομένως δε θα βαραίνει την επιδερμίδα σου. Είναι και αδιάβροχο!

Μπορείς να το βρεις εδώ!

4. Οικονομικό foundation NYX!nyx βάση για μακιγιάζ

Το Born to Glow είναι ένα νέο προϊόν στη σειρά των βάσεων της NYX που αξίζει να δοκιμάσεις. Χαρακτηριστικό του είναι το ελαφρύ, φυσικό αποτέλεσμα καθώς και το φως που δίνει στο πρόσωπο σου. Απλώνεται πολύ εύκολα και μπορείς να βρεις την ιδανική για εσένα απόχρωση makeup καθώς διατείθεται σε 45 διαφορετικές αποχρώσεις!

Μπορείς να το βρεις εδώ!

5. L’oreal βάση μακιγιάζ για μεγάλη κάλυψη!loreal βάση για μακιγιάζ

Το συγκεκριμένο προϊόν βάσης από τη L’oreal έχει τέλεια κάλυψη που διαρκεί πραγματικά για πολλές ώρες. Είναι πολύ ανθεκτικό και αδιάβροχο επομένως δε χρειάζεται να ανησυχείς εάν σου έχει φύγει ή χαλάσει. Εάν έχεις λιπαρή επιδερμίδα έχεις έναν λόγο παραπάνω να προτιμήσεις το προϊόν αυτό καθώς είναι ματ και μπορεί να μη χρειαστεί καν να βάλεις πούδρα για επιπλέον σταθερότητα!

Μπορείς να το βρεις εδώ!

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:https://www.ediva.gr/,Πηγή φωτογραφίας:www.thecover.gr/