Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Οι τάσεις στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2021

Το μακιγιάζ αποτελεί ένα από τα βασικά σημεία της γυναικείας εμφάνισης. Και κάθε σεζόν τα trends αλλάζουν και προσαρμόζονται στις ανάγκες της εποχής. Έτσι, οι τάσεις στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2021 περιλαμβάνουν μερικές ιδέες που έχουμε ξαναδεί αλλά και μερικές καινούριες προσθήκες.

Αν θέλεις λοιπόν να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου και να μοιάζεις ενημερωμένη δεν έχεις παρά να δεις παρακάτω τις τάσεις στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2020-2021!

 

Μεταλλικές σκιές ματιών

Φέτος το φθινόπωρο και το χειμώνα ο καλύτερος τρόπος να δώσεις λάμψη στο πρόσωπο σου είναι οι μεταλλικές σκιές! Άσε λοιπόν στην άκρη τις nude σκιές σου και δοκίμασε λαμπερές σκιές που θα δώσουν glam στην εμφάνιση σου. Μπορείς να τις δοκιμάσεις σε όποιο χρώμα θέλεις αλλά φυσικά το ασημί και το χρυσό αποτελούν all time classic επιλογές που δε θα σε απογοητεύσουν!

Δες επίσης: Daily makeup: 5 βήματα αρκούν για άψογο καθημερινό μακιγιάζ

Διακριτικά smokey eyes

Τα γνωστά και αγαπημένα μας smokey eyes φέτος γίνονται λίγο πιο διακριτικά. Οι αλλαγές που χρειάζεται να κάνεις είναι λίγες και ουσιαστικές. Αντικατάστησε λοιπόν τη μαύρη σου σκιά με μια μεταλλική αν θέλεις να δώσεις λάμψη ή με μια καφέ. Με τον τρόπο αυτό θα έχεις ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα που θα είναι πιο εύκολο να πετύχεις.

Δες επίσης: Tα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στο μακιγιάζ των ματιών

Φυσικές ροζ λεπτομέρειες

Το ροζ είναι το χρώμα που παραπέμπει σε υγιή και νεανική όψη. Για το λόγο αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2020-2021 φρόντισε να βάλεις ροζ λεπτομέρειες στο μακιγιάζ σου. Δε χρειάζεσαι πολλά για να το πετύχεις. Ένα ρουζ σε ροζ τόνους, ένα απαλό ροζ κραγιόν ή μια σκιά στο ίδιο χρώμα αποτελούν τις κατάλληλες προσθήκες στο νεσεσέρ σου φέτος!

Δες επίσης: Hot metallics: Δες πώς φοριούνται οι μεταλλικές σκιές φέτος

Glossy χείλια

Τα ζουμερά, glossy χείλη κάνουν την επάνοδο τους! Τα ματ χείλη σίγουρα θα συνεχίσουν να υπάρχουν αλλά τα γυαλιστερά lip gloss που κάνουν τα χείλη σου να δείχνουν πιο μεγάλα, πιο ζουμερά και πιο λαχταριστά είναι εδώ και πρέπει να τα δοκιμάσεις! Βάψε λοιπόν τα χείλη σου στο χρώμα που θέλεις και από επάνω εφάρμοσε ένα άχρωμο lip gloss που θα δώσει όγκο.

Δες επίσης: Εμπνευστείτε από τα καλύτερα makeup looks με eyeliner

Μάσκαρα με χρώμα

Η μάσκαρα με χρώμα είναι μια τάση που είχαμε καιρό να δούμε. Φέτος το φθινόπωρο και το χειμώνα λοιπόν περιόρισε την κλασική μαύρη μάσκαρα σου και δοκίμασε μια χρωματιστή μάσκαρα. Οι καλύτερες αποχρώσεις αποτελούν το μπλε και το πράσινο που θα δώσουν μια πρωτότυπη νότα στο πρόσωπο σου και θα το κάνουν να ξεχωρίζει.

Δες επίσης: Τα καλύτερα κραγιόν για long lasting αποτέλεσμα

Μπορντό χείλια

Τα καλοβαμμένα σκούρα χείλη αποτελούν σήμα κατατεθέν του χειμωνιάτικου μακιγιάζ. Και η πιο tredy απόχρωση φέτος δεν είναι άλλη από το μπορντό. Προμηθεύσου λοιπόν ένα μπορντό κραγιόν που θα αναδείξει το χρώμα της επιδερμίδας σου και θα κάνει τα χείλη σου να δείχνουν λαχταριστά. Απόφυγε όμως τα πολύ σκούρα μπορντό κραγιόν που παραπέμπουν σε μαύρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:www.ediva.gr/ Πηγή φωτογραφίας:https://www.beautetinkyriaki.gr/