Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ ανάλογα το χρώμα των ματιών που έχεις!

Το make up είναι πολύ σημαντικό σε μια γυναίκα αφού μπορεί να καλύψει τυχόν ατέλειες στο πρόσωπο και το σώμα και να τονίσει όμορφα χαρακτηριστικά. Θα σου δείξω πως να κάνεις το ιδανικό μακιγιάζ ανάλογα το χρώμα των ματιών σου, για να είσαι πάντα όμορφη και γοητευτική.

Απλά βήματα και αποχρώσεις που ταιριάζουν τέλεια στα χρώματα σου είναι αυτά που πρέπει να προσέξεις για να έχεις ένα καταπληκτικό μακιγιάζ από το πρωί ω το βράδυ.

Ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ ανάλογα το χρώμα των ματιών που έχεις!

Μακιγιάζ για καστανά μάτια

χρυση σκια καφε ματια

καφε ματια χρυση μαυρησκια

καφε ματια μπεζ σκια

Οι ιδανικές αποχρώσεις που δένουν άψογα με τα καστανά μάτια είναι οι πιο θερμές όπως οι μπρονζέ, οι χρυσές, οι μοβ και οι πράσινες για τα μάτια. Στο πρόσωπο σου διάλεξε ένα make up κοντά στο χρώμα του δέρματος σου και στα χείλη επίλεξε ελαφρώς ροζ αποχρώσεις για να τονίσεις έτσι περισσότερο τα μάτια σου. Αν σου αρέσουν τα κόκκινα κραγιόν, επίλεξε μια πιο ουδέτερη σκιά.

Μακιγιάζ για πράσινα μάτια

πρασινα ματια και σκιαπρασινα ματια χρυση σκιαροζ σκια πρασινα ματια

Το μοβ ταιριάζει τέλεια με τα πράσινα σου μάτια. Ακόμα, το χρυσό, το πράσινο και το ροζ είναι αποχρώσεις σκιών που δένουν τέλεια. Για τα χείλη σου,  καλό είναι να επιλέξεις ένα πιο απαλό κραγιόν αν τονίζεις τα μάτια σου ή πιο έντονο για πιο ουδέτερα μάτια.Το κοραλί και το φουξ είναι πανέμορφες αποχρώσεις που σίγουρα θα σου ταιριάζουν.

Μακιγιάζ για μπλε μάτια

μπλε σκια γαλαζια ματια

roz skia mple matia

ασημι σκια μπλε ματια

Το γκρι, το μπλε και το γαλάζιο ταιριάζουν μοναδικά στα γαλάζια μάτια. Το λευκό, το ροζ και το μοβ επίσης μπορούν να τα τονίσουν περισσότερο. Για κραγιόν καθώς είσαι αρκετά ανοιχτόχρωμη, καλό είναι να επιλέξεις κάποιο με βάση του το ροζ για να τονίσεις τον τόνο του δέρματος σου.

Μακιγιάζ για γκρίζα μάτια

μπεζ χρυση σκια γκρι ματιαματια γκρι ασημι σκιαγκριζα ματια ροζ σκια

Η μπλε, γκρι, μαύρη σκιά θα τα τονίσει περισσότερο. Ακόμα, η ροζ και η πορτοκαλί θα δώσει ένταση στο βλέμμα σου. Και εδώ τα κραγιόν που μπορείς να βάλεις είναι πολλά, προτίμησε αυτά με βάση τους το κόκκινο χρώμα.

Μακιγιάζ για μελί μάτια

μελι ματια μπεζ σκια

καφε ροζ μαυρη σκια

μελι ματια καφε χρυση σκια

Αυτά τα σαγηνευτικά μάτια, δένουν άψογα με ζεστές αποχρώσεις του καφέ, χρυσού, και μαύρου. Επίσης το μοβ και το μπλε σκούρο θα τονίσουν το χρώμα τους περισσότερο. Προτίμησε κραγιόν σε ανοιχτές αποχρώσεις του ροζ και του μπεζ για ένα μοναδικό look.

Αυτό είναι το τέλειο μακιγιάζ ανάλογα το χρώμα των ματιών σου, για να είσαι πάντα άψογη και όμορφη. Προτίμησε να τονίζεις ένα μόνο χαρακτηριστικό του προσώπου σου περισσότερο για πιο αρμονικό και ελαφρύ make up.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.ediva.gr/ Πηγή φωτογραφίας:https://www.clickatlife.gr/