Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Daily makeup: Το 5λεπτο μακιγιάζ της Kendall Jenner

Ακολούθησε τα βήματα και τις συμβουλές της Kendall Jenner και τελειοποίησε το look σου.

Kendall Jenner εκμεταλλεύτηκε τις επαφές της με τους καλύτερους makeup artists και κομμωτές του κόσμου για να τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο καθημερινό, απλό μακιγιάζ που της παίρνει μόνο πέντε λεπτά από την ημέρα της. Το εντυπωσιακό μοντέλο μοιράστηκε τα βήματα που ακολουθεί για να δημιουργήσει το φυσικό μακιγιάζ που την έχουμε συνηθίσει και απαιτεί μόνο λίγα βασικά προϊόντα ομορφιάς.

Προετοιμάζοντας την επιδερμίδα
Για να ξεκινήσει το μακιγιάζ της ημέρας, η Kendall εξηγεί τον τρόπο που εφαρμόζει το foundation στο πρόσωπο και στο λαιμό της. “Δεν μου αρέσει το βαρύ και πολύ makeup, καθώς δείχνει πολύ ψεύτικο”. Στη συνέχεια εφαρμόζει concealer σε στρατηγικά σημεία όπως το πιγούνι, τα μάγουλα και η μύτη αλλά και στο κενό ανάμεσα στα φρύδια, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά της.

Τονίζοντας τα δυνατά της σημεία
Αναμφίβολα, ένα από τα πολύ δυνατά σημεία του προσώπου της Kendall είναι τα φρύδια της τα οποία γεμίζει με ένα μολύβι και στη συνέχεια τονίζει το σχήμα της. Η ίδια έχει δηλώσει ότι όταν ήταν 14 συνήθιζε να τα βγάζει πολύ. Ευτυχώς από τότε δεν τα πειράζει και για αυτό τώρα είναι πυκνά και καλοσχηματισμένα.

https://www.instagram.com/p/CF2O9D9DbHh/?utm_source=ig_embed

Mια πινελιά bronzer
Στη συνέχεια, η Kendall, δίνει στο δέρμα της αυτό το ηλιοκαμμέο look εφαρμόζοντας το bronzer με απαλές κινήσεις στα ζυγωματικά και στο λαιμό αλλά και στο άνω βλέφαρο. Έπειτα, απλώνει μία στρώση από την mascara της.

Τελικό τρικ
Για τα χείλη της, το μοντέλο εξηγεί στο video της Vogue, ότι δεν εφαρμόζει ποτέ το κραγιόν σε όλη την επιφάνεια τους. Προτιμά να ταμπονάρει λίγο χρώμα στο κέντρο του άνω και κάτω χείλους και στη συνέχεια το απλώνει με τα ακροδάκτυλα. Το τελευταίο μυστικό της είναι το lip gloss καθώς όπως λέει είναι η ιδανική επιλογή για ένα φυσικό makeup look.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:gr.hellomagazine.com/ Πηγή φωτογραφίας: www.usmagazine.com/