Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Kate Middleton| Τι προϊόντα επιλέγει η δούκισσα για το λαμπερό μακιγιάζ της

Τα μυστικά “όπλα” της πίσω από το φυσικό και λαμπερό μακιγιάζ της.

Σε αντίθεση με την Meghan Markle, αλλά και την πεθερά της, πριγκίπισσα Diana, η Kate Middleton ακολουθεί πιστά τους κανόνες που επιβάλλει το πρωτόκολλο, κι έτσι επιλέγει πάντα ένα φυσικό και λαμπερό μακιγιάζ για τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Kate Middleton | 10 προϊόντα ομορφιάς που δεν λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ της

Από τότε που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας το 2010, έχει αποδείξει εξάλλου πως τα περίπλοκα χτενίσματα και το over the top μακιγιάζ περιττεύουν μπροστά στη διαχρονική κομψότητα που χαρίζει ένα natural look. Το πάντα λαμπερό blow out στα μαλλιά και το απαλό smoky eye σε ουδέτερες αποχρώσεις την έχουν κατατάξει ανάμεσα στα πιο κομψά beauty icons των τελευταίων δεκαετιών.

Celebrities Kate Middleton

Σε αντίθεση με πολλές A-listers του Hollywood, η δούκισσα του Cambridge δεν έχει ιδιαίτερα ακριβά προϊόντα στο νεσεσέρ της. Μερικά από τα αγαπημένα της είναι η Lancôme, η Urban Decay και η L’Oréal Paris. Εκείνη η εταιρεία όμως που εμπιστεύεται με κλειστά μάτια είναι η Bobbi Brown, ιδιαίτερα μετά τη μέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα William, όπου παρόλο που έκανε μόνη της το μακιγιάζ της, είχε τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού του brand.

Ακολουθούν τα προϊόντα ομορφιάς που δεν αποχωρίζεται ποτέ:

Foundation μακράς διάρκειας, Long-Wear Even Finish Foundation, Bobbi Brown

Foundation μακράς διάρκειας, Long-Wear Even Finish Foundation, Bobbi Brown

Το φορτωμένο πρόγραμμά της καλεί για long lasting φόρμουλες, που θα φροντίζουν ώστε το μακιγιάζ της να διατηρείται αναλλοίωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Αυτός είναι ο λόγος που όσον αφορά το φον ντε τεν της, επιλέγει το Long-Wear Even Finish Foundation της Bobbi Brown.

Προϊόν λάμψης, Touche Éclat Concealer, Yves Saint Laurent

Προϊόν λάμψης, Touche Éclat Concealer, Yves Saint Laurent

Για να φωτίσει την περιοχή κάτω από τα μάτια της, χρησιμοποιεί το θρυλικό προϊόν λάμψης του οίκου Yves Saint Laurent, το οποίο για περισσότερο από 25 χρόνια χαρίζει 8 ώρες ύπνου με μόνο ένα κλικ σε εκατομμύρια πολυάσχολες γυναίκες σαν την Kate.

Ρουζ, Blush, Bobbi Brown

Ρουζ, Blush, Bobbi Brown

Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση καταφέρνει να δείχνει φρέσκια και ξεκούραστη, εφαρμόζοντας ένα απαλό ρουζ στα μήλα της. Η απόχρωση Pale Pink της Bobbi Brown λέγεται ότι είναι η αγαπημένη της δούκισσας, καθώς της χαρίζει ένα γλυκό και υγιές χρώμα στα μάγουλα.

Παλέτα σκιών, Naked Smokey, Urban Decay

Παλέτα σκιών, Naked Smokey, Urban Decay

Ένα από τα go-to makeup look της είναι ένα απαλό smoky eye σε neutral αποχρώσεις. Για να το πετύχει, χρησιμοποιεί την παλέτα σκιών Naked Smokey της Urban Decay, με τις αγαπημένες της αποχρώσεις να είναι οι Toasted και Hustle. Η δούκισσα μάλιστα αγαπά τόσο πολύ τη συγκεκριμένη παλέτα, που σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, πρότεινε και στην πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama να τη δοκιμάσει.

Μάσκαρα για μήκος, Hypnôse Mascara by Lancôme

Μάσκαρα για μήκος, Hypnôse Mascara by Lancôme

Καθώς το μακιγιάζ της είναι πάντα φυσικό και περιποιημένο, η δούκισσα του Cambridge δίνει μεγάλη έμφαση στις βλεφαρίδες, εφαρμόζοντας μία ή δύο στρώσεις από την cult favourite Hypnôse Mascara της Lancôme για μήκος και ένταση στο βλέμμα.

Παλέτα σκιών για τα φρύδια, Dark Brow Kit, Bobbi Brown

Παλέτα σκιών για τα φρύδια, Dark Brow Kit, Bobbi Brown

Για να πετύχει τα χαρακτηριστικά πλούσια καστανά φρύδια της, χρησιμοποιεί αυτό το DIY kit στη σκουρόχρωμη απόχρωση του αγαπημένου της brand.

Κραγιόν λάμψης, Lipstick, Bobbi Brown

Κραγιόν λάμψης, Lipstick, Bobbi Brown

Η ημέρα του γάμου της ήταν η πρώτη φορά που ερωτευθήκαμε την απλότητα και την κομψότητα του λαμπερού μακιγιάζ της. Πληροφορίες λένε ότι στα χείλη της φορούσε την απόχρωση Sandwash Pink της Bobbi Brown.

Lipgloss, Instant Light Natural Lip Perfector, Clarins

Lipgloss, Instant Light Natural Lip Perfector, Clarins

Ακολουθώντας πιστά τους κανόνες που προστάζει το πρωτόκολλο, η δούκισσα του Cambridge επιλέγει nude κραγιόν για τις δημόσιες εμφανίσεις της, ενώ πολλές φορές προτιμά να φορά απλά ένα gloss. Η ίδια αποκάλυψε μόνη της πως το αγαπημένο της lipgloss είναι το Instant Light Natural Lip Perfector, καθώς ο φωτογραφικό φακός τη συνέλαβε να το εφαρμόζει στα χείλη της ενώ παρακολουθούσε έναν αγώνα τένις το 2019.

Hairspray για δυνατό κράτημα, Elnett Satin Normal Strength Hairspray, L’Oréal Paris

Hairspray για δυνατό κράτημα, Elnett Satin Normal Strength Hairspray, L’Oréal Paris

Το signature hair look της δούκισσας δεν είναι άλλο από τις υπέροχες bouncy μπούκλες της. Για να τις διατηρήσει αναλλοίωτες όσες ώρες βρίσκεται εκτός του Παλατιού, χρησιμοποιεί την cult favourite Elnett Satin Normal Strength Hairspray της L’Oréal Paris.

Βερνίκι νυχιών, Nail Polish, Essie

Βερνίκι νυχιών, Nail Polish, Essie

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, οι γυναίκες-μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν θα πρέπει να φορούν βερνίκια νυχιών σε έντονα χρώματα. Η Kate, σε αντίθεση με την Meghan Markle, που στο παρελθόν έχει φωτογραφηθεί με μαύρα αλλά και σκουρόχρωμα μπορντό μανικιούρ, το ακολουθεί πιστά. Επιλέγει λοιπόν απαλές ροζ αποχρώσεις για τα νύχια της και πιο συγκεκριμένα αναμειγνύει την απόχρωση Allure της Essie και την Rose Lounge της Bourjois.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:https://www.harpersbazaar.gr/,Πηγή φωτογραφίας:www.roulastamatopoulou.com/