Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Makeup Trends 2021: Οι τάσεις που θα εμπνεύσουν το μακιγιάζ σας

Παρακάτω θα βρείτε όλα τα looks, που θα εμπνεύσουν το μακιγιάζ σας τη φετινή χρονιά!

Bold eyeliner

screenshot2019-12-03at41013pm-3e11b4e6912646c6955a37413c1e23f7.png

Ξεχάστε το μαύρο κλασικό eyeliner. Dare to impress με έντονα neon και ηλεκτρίκ χρώματα, που θα αφήσουν τους γύρω σας με το στόμα ανοιχτό. Δοκιμάστε έντονα cut-eye looks σε αποχρώσεις του πορτοκαλί ή του μπλε. Για μία ολοκληρωμένη εμφάνιση, τολμήστε να συνδυάσετε δύο από τα βασικά χρώματα στο eyeliner και στην προστατευτική σας μάσκα.

Extra tip: Προσθέστε μία shimmery σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού για να απογειώσετε το look.

Έντονες γραμμές

lines.jpg

Το επόμενο trend μας προσκαλεί να κάνουμε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στη δεκαετία του ‘60s, που κυριαρχούσε το negative space eyeliner. Στην ουσία δημιουργείτε μία έντονη γραμμή eyeliner πάνω στο καπάκι του ματιού, το οποίο μένει κενό. Το βλέμμα σας θα ανασηκωθεί και θα αποκτήσετε ένα εντυπωσιακό και ασυνήθιστο cat-eye look. Μην φοβηθείτε για άλλη μία φορά να ξεφύγετε από το κλασικό μαύρο και δώστε χρώμα στο πρόσωπο σας!

Extra tip: Πειραματιστείτε στον καθρέφτη και προσθέστε ή αφαιρέστε γραμμές γύρω από μάτι σας, ώστε να κλέψετε τις εντυπώσεις!

Μωβ και μεταλλικές αποχρώσεις στις σκιές

purple.jpg
Image source: @popsugar

Το 2021 θέλει έντονο μακιγιάζ και στο καπάκι του ματιού. Είτε πρόκειται για ένα bold σκούρο μοβ, είτε για ένα ανοιχτό και ρομαντικό λιλά, το makeup look σας θα κλέψει τις εντυπώσεις. Η τάση αυτή κατέκλεισε στα τέλη του 2020 τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και τη ροή του Instagram. Πέρα, όμως, από το τολμηρό μοβ, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε και metallic eyeshadows σε σκούρες αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα ροκ ’80s.

Extra tip: Μπορείτε να κάνετε blend μία πιο σκούρα μοβ σκιά με μία πιο ανοιχτή και να δημιουργήσετε το τέλειο purple smokey eye!

Χρώμα και στη mascara

mascara.jpg


Αν πάλι δεν θέλετε τόσο έντονα μακιγιάζ, αλλά έχετε όρεξη για μία πιο «παιχνιδιάρικη» αισθητική στο look σας, τότε οι χρωματιστές mascara είναι οι ιδανικές για εσάς! Για άλλη μία φορά, το μπλε και το μοβ αναδεικνύονται τα πιο hot makeup χρώματα της χρονιάς. Επιλέξτε, λοιπόν, ένα έντονο neon/electric μπλε ή μία lila mascara και εφαρμόστε πολλές στρώσεις στις βλεφαρίδες για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

Extra tip: Πριν τη μάσκαρα, χρησιμοποιήστε ένα λευκό primer για βλεφαρίδες ή ένα λευκό μολύβι στο άνω βλέφαρο για μεγαλύτερη αντίθεση!

Glossy eyes

glossy.jpg

Από την άλλη, εάν δεν θέλετε καθόλου χρώμα στα μάτια και προτιμάτε ένα πιο neutral look, τότε αυτό το trend είναι για εσάς! Διάλεξε μία χρωματιστή ή nude σκιά και εφαρμόστε την στο καπάκι του ματιού. Στη συνέχεια, πάρτε το αγαπημένο σας lip gloss και κάντε το blending ταμποναριστά με τη σκιά, ώστε να δημιουργήσετε το απόλυτο wet look!

Extra tip: Προσθέστε λίγο από το lip gloss και στα ζυγωματικά σας και shine bright like a diamond!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:glow.gr