Celebrity Style, Μαλλιά

Η Rihanna έκανε το πιο iconic και δυναμικό κούρεμα της δεκαετίας του 80′

Η Rihanna, επέστρεψε στα χρόνια της επιτυχίας της “Diamonds”, υιοθετώντας και πάλι το “mullet” κούρεμα της, σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή. Τα τελευταία χρόνια, το iconic κούρεμα της δεκαετίας του 80, έχει κάνει μια πολύ δυναμική επιστροφή, όμως η ίδια, ξέρει να το υποστηρίζει όπως καμία άλλη.

H διάσημη τραγουδίστρια, αποκάλυψε το νέο της punk look στο τέλος του 2020, μέσα από ένα teaser βίντεο για την επόμενη συλλογή εσωρούχων της, Savage x Fenty Vol.2. Τώρα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δημοσίευσε άλλο ένα teaser για τη συλλογή της, ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 

https://www.instagram.com/reel/CKcfAQdHl3-/?utm_source=ig_embed

Το συγκεκριμένο κούρεμα, θυμίζει πολύ το pixie στο μπροστινό μέρος, ενώ στο πίσω είναι αρκετά πιο μακρύ, ώστε να αποπνέει μια πιο θηλυκή διάθεση.

 

https://www.instagram.com/p/CI9ivzMH1Rk/?utm_source=ig_embedhttp://

Πριν μερικούς μήνες, μία πηγή αποκάλυψε στο People, ότι η 32χρονη Rihanna και ο ράπερ A$AP Rocky, είναι επίσημα ζευγάρι. Τα νέα έφτασαν μετά από μερικούς μήνες που κυκλοφορούσαν οι πρώτες φήμες, καθώς η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, χώρισε από τον επί τρία χρόνια σύντροφό της και δισεκατομμυριούχο, Hassan Jameel, τον περασμένο Ιανουάριο.

Τώρα η Rihanna και ο A$AP βρίσκονται στην αρχή της σχέσης του και είναι πολύ ερωτευμένοι. “Τις τελευταίες εβδομάδες είναι αχώριστοι”, αποκάλυψε μία πηγή στο People. “Είναι μία νέα σχέση και περνούν υπέροχα οι δυο τους.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:hellomagazine.gr/Πηγή φωτογραφίας:www.highsnobiety.com/