Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Ηot Lips 2021: Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ των χειλιών

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις τάσεις στα χείλη τη φετινή σεζόν

Το κραγιόν μας αντικατοπτρίζει πολλές φορές τον χαρακτήρα και τη διάθεση μας. Τη φετινή χρονιά τα makeup looks από τα fashion shows μέχρι το Instagram είχαν μία ιστορία να διηγηθούν. Αυτές οι ιστορίες δεν θέλουν μόνο έντονα μακιγιάζ στα μάτια που να πλαισιώνουν τις προστατευτικές μας μάσκες, αλλά και έμφαση στα χείλη για τις όμορφες στιγμές και τους εορτασμούς που έρχονται. Πέρα από τα κραγιόν, οι τάσεις ζητούν ενυδατωμένα χείλη, όπως και δέρμα, ώστε να παραμείνουν υγιή και “ζουμερά” παρά την ξηρότητα που προκαλούν οι facial masks.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να αποκτήσετε τα πιο hot lips το 2021!

Long-wear

lips-1.jpg

Είτε πρόκειται για ατελείωτες ώρες σε Ζoom calls, είτε για έξοδο που απαιτεί μάσκα, τα stained και long-wear κραγιόν είναι εδώ για να μας λύσουν τα χέρια. Η νέα χρονιά απαιτεί κραγιόν με μεγάλη διάρκεια, τα οποία δεν πρόκειται να λερώσουν το πρόσωπο μας και την προστατευτική μας μάσκα και ούτε να χρειάζονται συχνή ανανέωση. Ένα lifesaver tip είναι να βάλετε το stain κραγιόν και στη συνέχεια να το περάσετε ταμποναριστά με λίγο χαρτί. Plus, μ’ ένα matte lip balm ασφαλίστε το στρώμα που έχετε ήδη δημιουργήσει και είστε έτοιμες!

Glossy lips

lips-2.jpg

Από την άλλη, αν δεν σας ενοχλεί η μάσκα σας, τότε πρέπει να δοκιμάσετε ένα από τα πιο hot trends της φετινής σεζόν, που δεν είναι άλλο από το lip gloss. Συνοδεύστε το glossy eye-make up σας με αντίστοιχα λαμπερά και ζουμερά χείλη! Διαλέξτε το crayon colour που σας εκφράζει και εφαρμόστε από πάνω ένα lip gloss που θα δώσει λάμψη και μία νότα wet look στα χείλη σας! Με αυτό τον τρόπο τα χείλη σας θα παραμένουν ενυδατωμένα και θα ακτινοβολούν ακόμα μετά από πολύωρες κλήσεις σας στο Zoom!

R for red

lips-3.jpg

Μία από τις νέες τάσεις είναι κραγιόν σε κόκκινες – πορτοκαλί αποχρώσεις. Έντονα χείλη σε πορτοκαλί τόνους που θα φτιάξουν τη διάθεση σας, θα παραμείνουν στις τάσεις και την άνοιξη της χρονιάς που διανύουμε! Μην φοβηθείτε αυτό το bold χρώμα, καθώς υπάρχουν πάρα πολλές που αποχρώσεις για να διαλέξετε, ώστε να βρείτε την κατάλληλη για τη δική σας επιδερμίδα.

Extra tip: Κρατήστε το υπόλοιπο σας πρόσωπο σε ήπιους τόνους και δώστε έμφαση σε φυσικά και πλούσια φρύδια

The ’90’s way

lips-4.jpg

Οι τάσεις που υπήρχαν στη δεκαετία των ‘90s και έχουν αναβιώσει στο χώρο της μόδας φαίνεται ότι επηρεάζουν και το μακιγιάζ. Όπως όλα δείχνουν τη νέα χρονιά θα κυριαρχήσουν κραγιόν και σε καφέ αποχρώσεις, τόσο σε πιο σκούρους τόνους για βραδινές εμφανίσεις όσο και σε πιο ανοιχτόχρωμους για την υπόλοιπη μέρα. Κάντε το περίγραμμα των χειλιών σας με ένα μολύβι και στη συνέχεια γεμίστε με ένα brown lipstick! Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα προσθέστε και ένα shiny gloss!

Berry & peach lips

lips-5.jpg

Για το τέλος αφήσαμε δύο φρουτώδεις αποχρώσεις που θα απασχολήσουν ιδιαίτερα τους επόμενους μήνες. Είτε πρόκειται για ανάλαφρα κραγιόν σε ροδακινί αποχρώσεις είτε για λίγο πιο έντονα looks με berry lipsticks είστε in-fashion! Κρατήστε το υπόλοιπο πρόσωπο σε nude τόνους και κάντε ένα no-makeup look με ένα peach κραγιόν ή δώστε έμφαση στα χείλη με μία βυσσινί απόχρωση!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:glow.gr/ Πηγή φωτογραφίας:https://www.istockphoto.com/