Celebrity Style, Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Ηλιάνα Παπαγεωργίου| Μας δείχνει τα βήματα του μακιγιάζ της

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι αυτή τη στιγμή η πιο ενδιαφέρουσα παρουσία της ελληνικής τηλεόρασης. Η παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής Pop Up και σύντροφος του ράπερ Snik, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας δίνει καθημερινά έμπνευση για το μακιγιάζ, το skincare αλλά και τα fashion looks μας.
Λίγο καιρό μετά το τέλειο μανικιούρ της με έμπνευση από το τραγούδι της Cardi B, Bodak Yellow, η Ηλιάνα, μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, τη διαδικασία που ακολουθεί για να δημιουργήσει μία αψεγάδιαστη βάση στο μακιγιάζ της.

https://www.instagram.com/p/CKtUjoask8u/?utm_source=ig_embed

 

Όπως θα δεις και στο βίντεο, ο makeup artist της Ηλιάνας, ξεκινά το μακιγιάζ σε καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Στη συνέχεια εφαρμόζει με ταμποναριστές κινήσεις, με τη βοήθεια της άκρης των δαχτύλων και ενός makeup sponge, λίγο υγρό foundation σε όλο το πρόσωπο.
‘Έπειτα, καλύπτει τυχόν διχρωμίες με ένα makeup stick και τέλος “σβήνει” τους μαύρους κύκλους και φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια με ένα υγρό concealer.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι η brand ambassador της Radiant και όπως θα δεις στην περιγραφή του βίντεο, η ίδια χρησιμοποιεί προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:gr.hellomagazine.com/ Πηγή φωτογραφίας:https://www.lifo.gr/