Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Chanel Lipscanner: Βρίσκει την ιδανική απόχρωση για τα χείλη

Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, ο οίκος Chanel μας συστήνει τη νέα εφαρμογή Lipscanner που με δύο μόνο κλικ «φέρνει» την ιδανική απόχρωση κραγιόν στα χείλη μας.
Αν είστε και εσείς λάτρης του μακιγιάζ, είναι σίγουρο πως μέχρι τώρα θα έχετε ψάξει αρκετά για να ανακαλύψετε την ιδανική απόχρωση κραγιόν, αυτή που θα ταιριάξει στην επιδερμίδα σας, και ταυτόχρονα θα κάνει τα χείλη σας να δείχνουν ζουμερά και ακαταμάχητα. Παράλληλα, πόσες φορές βλέπουμε ένα ωραίο κραγιόν στο Instagram ή στα αγαπημένα μας it girls και ενώ μας κεντρίζει το ενδιαφέρον, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τελικά είναι το κατάλληλο για εμάς; Δυστυχώς, είναι αλήθεια, η εύρεση του τέλειου κραγιόν δεν είναι εύκολη υπόθεση, και ειδικά σε μια περίοδο που οι βόλτες μας στα μαγαζιά είναι πολύ περιορισμένες.

Aυτό ακριβώς το πρόβλημα λοιπόν επιθυμεί να λύσει και ο οίκος Chanel, με μια ολοκαίνουρια εφαρμογή νέας γενιάς για το μακιγιάζ των χειλιών, που σας επιτρέπει να ανακαλύψετε γρήγορα και εύκολα το κραγιόν Chanel που επιθυμείτε, σύμφωνα με τις αποχρώσεις και τις εικόνες που σας εμπνέουν. Δύο μόνο click αρκούν για να ανακαλύψετε την επιθυμητή απόχρωση!


©Courtesy of Chanel

 

«Σκανάροντας» το χρώμα που σας εμπνέει  (μια φωτογραφία σε ένα περιοδικό, μια αφίσα στο δρόμο, ένα κομμάτι υφάσματος, ένα αντικείμενο, τα χείλη μιας φίλης), το LIPSCANNER σας προτείνει την πλησιέστερη απόχρωση από  όλη τη συλλογή κραγιόν του οίκου Chanel, αναγνωρίζοντας την υφή του (matte ή glossy), ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να δοκιμάσετε εικονικά το κραγιόν στα χείλη.

*Η εφαρμογή LIPSCANNER του οίκου διατίθεται δωρεάν σε iPhones  από τις 22 Φεβρουαρίου 2021, στη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία, την Κορέα και 15 ακόμη χώρες, μέσα από το Apple App Store.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:vogue.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.tlife.gr/