Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Makeup Inspo: Το ιδανικό μακιγιάζ για τις μελαχρινές

To χρυσό χρώμα είναι συνδεδεμένο με την πολυτέλεια και την επιτυχία. Οι μικρές πινελιές του, μπορούν άμεσα να αναβαθμίσουν ένα δωμάτιο, ένα fashion look και φυσικά το μακιγιάζ σου, ειδικά αν είσαι καστανή ή μελαχρινή. Οι αποχρώσεις του, δείχνουν φανταστικές σε όλες τις επιδερμίδες και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά προϊόντα, όπως σκιές, highlighters ή και ρουζ. Παρακάτω, μπορείς να δεις τα looks που έχουμε ξεχωρίσει και να εμπνευστείς για να απογειώσεις τη δημιουργικότητά σου.

Ένα απαλό mix χρυσών, μπρονζέ και σαμπανιζέ τόνων, δημιουργούν αυτό το look που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να κοιτάμε. Για να το πετύχεις, χρησιμοποίησε την πιο ανοιχτόχρωμη, μεταλλιζέ σκιά σου στο κόκκαλο του φρυδιού.

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ έχεις τις αποχρώσεις που συνήθως βρίσκουμε στα λαμπερά μας κοσμήματα. Επίλεξε 3 σκιές με έντονες χρωστικές και ζεστά χρώματα και στη ολοκλήρωσε το look με αρκετή μάσκαρα, ώστε να το κάνεις άκρως σαγηνευτικό.

Η γραμμή του eyeliner στο χρυσό, smoky μακιγιάζ, του δίνει δυναμισμό. Ο έντονος χαρακτήρας του σε συνδυασμό με την ελαφριά λάμψη της σκιάς υπόσχονται να κεντρίσουν τα βλέμματα στο look σου, ενώ το συγκεκριμένο είναι τέλειο σε συνδυασμό με την προστατευτική σου μάσκα.

To smoky μακιγιάζ είναι διαχρονικό. Όλες το ξέρουν αυτό. Όμως αν θες να κάνεις τη διαφορά, δοκίμασέ το με ζεστούς τόνους του χρυσού και ματ, nude χείλη. Για να δώσεις περισσότερη ένταση, εφάρμοσε λίγη καφέ σκιά στην εξωτερική γωνία του ματιού και στο κάτω βλέφαρο.

Οι νιφάδες του χρυσού glitter, δίνουν στο άνω βλέφαρο, την αίσθηση σαν να βγήκες από ένα beauty editorial, ενός μεγάλου περιοδικού. Μπορείς να υιοθετήσεις με αυτοπεποίθηση αυτό το look όλο το χρόνο, αρκεί να διατηρήσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ σε ουδέτερους τόνους, χωρίς πολλές στρώσεις προϊόντων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:gr.hellomagazine.com/Πηγή φωτογραφίας:www.specialarabia.com/