Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Selena Gomez: Δείχνει όλα τα βήματα του μακιγιάζ της

H Selena Gomez είναι αδιαμφισβήτητα φυσικά όμορφη, ακόμα και χωρίς μακιγιάζ, όπως μας έχει αποδείξει άφοβα αμέτρητες φορές στο Instagram. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ακολουθεί μια καθημερινή ρουτίνα μακιγιάζ, ιδίως για τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση – όπου ακόμα κι εκεί, δεν το παρακάνει.

Στο παρακάτω βίντεο η 28χρονη star μάς δείχνει βήμα βήμα ποια ακριβώς προϊόντα (από τη δική της σειρά καλλυντικών Rare Beauty) χρησιμοποιεί για να λάμψει.

Όπως θα διαπιστώσεις, πρόκειται για ένα πανεύκολο tutorial που αν το ακολουθήσεις, μπορείς μέσα σε 5 μόλις λεπτά να αναδείξεις τα φυσικά χαρακτηριστικά σου με τον καλύτερο τρόπο.

Οι 6 κινήσεις της:

#1. Ξεκινάει με το Illuminating primer, ένα primer με κόκκους λάμψης που εκτός του ότι προετοιμάζει την επιδερμίδα της να δεχτεί τα υπόλοιπα προϊόντα, την κάνει πιο φωτεινή, σαν να ξύπνησε με αυτό το glow.

#2. Συνεχίζει με ένα υγρό, λεπτόρρευστο foundation που τοποθετεί σε στρατηγικά σημεία του προσώπου της και το απλώνει με πινέλο κάνοντας καλό blending. Εκείνη αναφέρει ότι βάζει λίγη παραπάνω ποσότητα λόγω των γυρισμάτων της και του έντονου φωτισμού στην τηλεόραση.

#3. Στη συνέχεια τοποθετεί concealer κάτω από τα μάτια αλλά και την περιοχή των φρυδιών, όπως επίσης και σε σπυράκια που μπορεί να έχει στο πρόσωπο.

#4. Βάζει λίγες σταγόνες από υγρό ρουζ στα μάγουλά της και το απλώνει με το ίδιο πινέλο που έβαλε το καλυπτικό, ώστε να γίνει ακόμα καλύτερο blending.

#5. Εναποθέτει υγρό highlighter στα ζυγωματικά, στο τόξο των φρυδιών και στη μύτη. Υποστηρίζει ότι θέλει το προϊόν να μην είναι κολλώδες (όπως τείνουν να είναι τα περισσότερα) και να “γλιστράει” στο δέρμα αφήνοντας μια φυσική λάμψη.

#6. Ολοκληρώνει με ένα ματ lip cream σε καφέ-πορτοκαλί τόνους και… voilá!

Εύκολο;

Πηγή:missbloom.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.roulastamatopoulou.com/