Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Kylie Jenner: Το ιδιαίτερο makeup της που σίγουρα θα σε εμπνεύσει

Αν κάποια από τις αδελφές Κardashian-Jenner γνωρίζει από μακιγιάζ, τότε σίγουρα αυτή είναι (και) η Kylie, η μικρότερη της οικογένειας. Με δική της σειρά καλλυντικών που θριαμβεύει τα τελευταία χρόνια κυκλοφορίας της, γνωρίζει τα πάντα τόσο για τα προϊόντα όσο και για τις διάφορες makeup τεχνικές.

Τις φορές που δεν επιμελείται η ίδια το μακιγιάζ της, αφήνεται στα χέρια της έμπειρης και ταλαντούχας makeup artist, Ariel (aka @makeupbyariel), η οποία δημιουργεί στο πρόσωπό της μερικά από τα πιο εμπνευσμένα makeup looks.

Έτσι έκανε και πριν λίγες μέρες, ανεβάζοντας στο Instagram της το πρόσφατο look της και “ρίχνοντας” κυριολεκτικά το Instagram.

Μάς άρεσε πολύ το negative space eye liner, ένα είδος που έκανε την εμφάνισή του σε αρκετά fashion shows στις Εβδομάδες Μόδας για την Άνοιξη-Καλοκαίρι ᾽21. Πώς γίνεται αυτό;

Αφού τραβήξεις με το πινέλο μια cat-eye κλασική γραμμή, σχεδιάζεις άλλη μια γραμμή που φτάνει μέχρι το μέσο του βλεφάρου σου, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα κενό μεταξύ των γραμμών που έχεις δημιουργήσει. Μπορείς να κάνεις τη γραμμή όσο λεπτή ή παχιά επιθυμείς.

Εάν σου φαίνεται δύσκολο, μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο από τα αμέτρητα eye makeup looks με eyeliner, με τα οποία μας εμπνέει κατά καιρούς η 23χρονη star, όπως γραμμή eye liner με glitter, ή απλό κλασικό cat-eye liner τόσο στις πάνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες.

Δες παρακάτω τι εννοούμε:

Πηγή:www.missbloom.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://theblast.com/