Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Fashion Weeks:Οι επικρατέστερες τάσεις μακιγιάζ για Φθινόπωρο-Χειμώνα 2021

Το μακιγιάζ της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-22 είναι dark και εξαιρετικά σαγηνευτικό.

Ένα από τα μεγαλύτερα debates στον κόσμο της ομορφιάς είναι το κατά πόσο το μαύρο eyeliner, που περιγράφει τα μάτια είναι go ή no go. Σύμφωνα με τους κορυφαίους σχεδιαστές είναι μία από τις πιο κομψές επιλογές για φέτος, αφού δεκάδες ήταν εκείνοι που έστειλαν τα μοντέλα τους στο catwalk με έντονο περίγραμμα στα μάτια κατά τη διάρκεια του fashion month, αναδεικνύοντάς το σε μία από τις κορυφαίες τάσεις μακιγιάζ για το χειμώνα 2021.

Μπορεί το μαύρο eyeliner να κυριάρχησε στα shows των εβδομάδων μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, του Μιλάνου και του Παρισιού, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν παντού το ίδιο. Ακολουθούν τα ωραιότερα beauty looks που ανέδειξαν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις μακιγιάζ για το χειμώνα 2021:

Victoria Beckham

Την πιο ήπια εκδοχή της τάσης είδαμε στο show της Victoria Beckham όπου τα μάτια είχαν τονιστεί διακριτικά με λεπτό περίγραμμα από μαύρο μολύβι.

Sandy Liang

Το ακριβώς αντίθετο είδαμε στο show της Sandy Liang, που η έμφαση στο μακιγιάζ δόθηκε στα μάτια των μοντέλων, τα οποία είχαν τονιστεί με πολύ παχιές γραμμές από μαύρο μολύβι.

Chanel

Στο show του οίκου Chanel η έμφαση στο μακιγιάζ δόθηκε στα μάτια τα οποία περιγράφηκαν με μαύρο kohl μολύβι δημιουργώντας ένα smudgy look, το οποίο ήταν αρκετά edgy για το fashion house.

Dior

“Έδωσα έμφαση στα μάτια δημιουργώντας μια χρωματική μεταβολή σε ένα έντονο smoky αποτέλεσμα, που φωτίστηκε απλώνοντας τη σκιά ματιών. Ήθελα τα μάτια να είναι σκούρα και ποιητικά σε αρμονία με τη μυστηριώδη, παραμυθένια ατμόσφαιρα της συλλογής, που παρουσιάστηκε θεαματικά στο Château De Versailles”, είπε ο Peter Philips, δημιουργικό διευθυντής και διεθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior.

Chopova Lowena

Εδώ η μεγαλύτερη έμφαση δόθηκε και στην εσωτερική γωνία των ματιών. Η χρήση του μαύρου μολυβιού κατάφερε να αλλάξει ελαφρώς το σχήμα των ματιών, κάνοντάς τα πιο αμυγδαλωτά.

Πηγή:www.harpersbazaar.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.instyle.com/