Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Τα makeup trends που θα επικρατήσουν την Άνοιξη

Αφήνοντας πίσω μας μια δύσκολη χρονιά, όπου το μακιγιάζ ήταν σχεδόν ανύπαρκτο στην καθημερινότητά μας, και οδεύοντας σε μια εποχή όπου προσδοκάμε να επανέλθουμε το συντομότερο στις “κανονικές” ζωές μας, ήρθε η ώρα να ανανεωθούμε με τη βοήθεια των καλλυντικών μας.

Και τι καλύτερο από το να δοκιμάσεις όλα εκείνα τα makeup trends που βλέπεις κατά καιρούς να “παίζουν” στο Instagram και στο Tik Tok; Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα επικρατέστερα και πιάσε τα πινέλα σου το συντομότερο.

Διαβάστε επίσης: Νo makeup makeup look: 5 βήματα για να πετύχετε φυσικό μακιγιάζ

#1. Monochromatic looks

Τελευταία έχει γίνει μόδα να εφαρμόζεις ίδιο χρώμα τόσο στα βλέφαρα, όσο και στα ζυγωματικά και τα χείλη σου. Εξου και πολλές εταιρείες καλλυντικών έχουν λανσάρει πολυχρηστικά προϊόντα κατάλληλα για όλα τα σημεία του προσώπου (λειτουργούν δηλαδή τόσο σαν ρουζ όσο και σαν σκιές, highlighter ακόμα και χρώμα για τα χείλη). Προσωπικά, είμαστε fans των ροζ – σομόν αποχρώσεων.

#2. Dewy skin

Δεν είναι κάτι καινούριο, όμως φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει για τα καλά στις ζωές μας. Ο πιο εύκολος τρόπος για να πετύχεις την περίφημη dewy, φωτεινή επιδερμίδα είναι να εφαρμόζεις πολύ καλά ενυδατικά προϊόντα αλλά και λάμψεις στο πρόσωπο, ακόμα και balms.

#3. Blush

Μετά από μια χρονιά όπου δεν χρειαζόταν να βάλεις καθόλου ρουζ, ήρθε η ώρα να το τιμήσεις δεόντως. Οι τελευταίες τάσεις θέλουν μάλιστα να το … “παρακάνεις” με το ρουζ, εφαρμόζοντάς το στα μάγουλα και ζυγωματικά με πολύ έντονο τρόπο, θυμίζοντας εποχές 80s.

#4. Glassy eyes

Μαζί με την glassy επιδερμίδα (δηλαδή, επιδερμίδα τόσο διάφανη σαν από γυαλί), τώρα έχουμε και τα glassy eyes που φαίνεται ότι θα μας απασχολήσουν πολύ εξίσου. Πρόκειται για το αποτέλεσμα που πετυχαίνεις κυρίως με κρεμώδεις σκιές στα μάτια, και που αφήνουν ένα κάπως γυαλιστερό, glossy αποτέλεσμα.

#5. Peachy tones

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τους ροδακινί τόνους στο μακιγιάζ, που φέρνουν από μόνοι τους την άνοιξη στο look μας. Πολλές celebrities τους προτιμούν κατά καιρούς, γιατί όχι κι εσύ;

#6. Single-toned shadow

Λατρεύουμε τα φωτεινά, ανοιξιάτικα χρώματα στα μάτια μας: βλέπε βεραμάν, κίτρινο, πορτοκαλί… Προτιμήσε να βάλεις ένα μόνο χρώμα σε όλο το βλέφαρο και θα δεις αμέσως ότι το βλέμμα σου θα “ανοίξει”.

#7. 90s Supermodel lip

Τελευταία στο Tik Tok έχουν αναβιώσει πολλά beauty trends που έχουν να κάνουν με τα supermodels της δεκαετίας του ᾽90. Ένα από αυτά είναι και το supermodel lip, δηλαδή το καφέ περίγραμμα στα χείλη που είναι κάποιους τόνους πιο σκούρο από το κραγιόν. Κι ενώ στα 90s το καφέ μολύβι ήταν αρκετά διαφορετικό χρωματικά κάνοντας μεγάλη αντίθεση με το χρώμα των χειλιών, το brown lip liner του σήμερα είναι αρκετά κοντά στην απόχρωση του κραγιόν, με μια πολύ μικρή χρωματική αντίθεση.

Πηγή:www.missbloom.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.sigmabeauty.com/