Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Viral blush technique: O νέος τρόπος εφαρμογής του ρουζ

Ίσως έχει πάρει το μάτι σου τα beauty βιντεάκια που κυκλοφορούν σε Instagram και Tik Tok όλο και συχνότερα τον τελευταίο καιρό και οι πρωταγωνίστριές τους μάς δείχνουν έναν ολοκαίνουριο -πλην αμφιλεγόμενο- τρόπο για να φορέσεις το ρουζ.

Και γιατί αμφιλεγόμενο; Γιατί πολύ απλά φαίνεται ότι χρησιμοποιούν ένα κόκκινο ματ κραγιόν αντί για ρουζ σε μεγάλο μέρος του προσώπου τους, φτάνοντας να έχουν ένα απαλό χρώμα υγείας μετά από πολλές κινήσεις και καλό blending.

Τι άλλο θα σκεφτεί η Gen Z για να εντυπωσιάσει στο Tik Tok;

Μετά το (επίσης viral) βίντεο που έδειχνε πολύ νεαρά κορίτσια να δημιουργούν μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια τους με τη βοήθεια makeup, τώρα κυκλοφόρησε αυτή η viral blush technique που χρησιμοποιεί 3 καλλυντικά προϊόντα: κραγιόν αντί για ρουζ, foundation και concealer, για να δημιουργήσει ένα αναψοκοκκινισμένο χρώμα υγείας στα μάγουλα.

Ακούγεται λίγο περίπλοκο, στο παρακάτω βίντεο όμως μπορείς να δεις πώς ακριβώς γίνεται:

Όπως θα διαπίστωσες, το κραγιόν τοποθετείται σε τρία στρατηγικά σημεία του προσώπου (μάγουλα και μέτωπο) και απλώνεται με ένα πινέλο για ρουζ σε ολόκληρη αυτή την περιοχή, μέχρι να κοκκινίσει τελείως το πρόσωπο. Φαίνεται τρομακτικό στην αρχή, αλλά με (αρκετή ποσότητα) foundation και concealer που τοποθετούνται στα σωστά σημεία και κάνοντας πολύ καλό blending με ένα σφουγγαράκι, το αποτέλεσμα μπορεί όντως να δείξει πολύ διακριτικό και φυσικό, σαν να σηκώθηκες μόλις από το κρεβάτι σου.

Μαγικό; Ίσως, πάντως ευτυχώς μπορείς να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα ακόμα και με ένα απλό κρεμώδες ρουζ σε μια πολύ καλά ενυδατωμένη και φυσικά dewy επιδερμίδα.

Εσύ θα δοκίμαζες τη νέα αυτή τεχνική στο πρόσωπό σου; Σίγουρα πάντως δεν είναι για κάθε μέρα!

Πηγή:www.missbloom.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.lorealparisusa.com/